Cea mai norocoasă zi din 2023 pentru fiecare zodie. Află care este a ta!

Simți destinul în aer? Probabil se datorează faptului că Nodul Nord al destinului pătrunde în alt semn de Foc, Berbec.

24 ian. 2023, 11:56
Cea mai norocoasă zi din 2023 pentru fiecare zodie. Află care este a ta!

Astrologia anului 2023 are un început destul de dificil din cauza lui Marte și Mercur retrograde. Dar există încă o mulțime de magie presărată pe tot parcursul anului! În primul rând, norocosul Jupiter intră în Taurul orientat spre finanțe, aducând o mulțime de oportunități pentru a ne umple paharele (și buzunarele, totodată). În plus, tranzitele cu adevărat miraculoase oferă un moment ideal pentru a-ți manifesta visele supreme. Dacă vrei să știi ce zile sunt propice pentru tine, citește în continuare.

BERBEC
1 martie 2023

Intrarea lui Jupiter in Berbec, care dureaza pana pe 16 mai, este o perioada fructuoasa. Când Venus cea senzuală din zodia ta natală se întâlnește cu planeta norocoului, așteaptă-te să fie dragoste și creativitate în aer. „Urmează-ți fericirea și nu-ți fie teamă să-ți urmezi pasiunea pentru a crea plăcerea supremă”, spune ea.

Zodiac vechi românesc. Cum arată horoscopul pe stil vechi pentru fiecare zodie

TAUR
16 mai 2023

Indiferent dacă ai o descoperire din punct de vedere creativ sau te pregătești pentru iubire, planeta natală care se întoarce acasă la zodia ta, face ca aceasta să fie ziua perfectă pentru a te delecta. Norocul este de partea ta, așa că du-te spre capriciu. Termină acel proiect creativ sau trage pentru acea promovare. Marele benefic intră în zodia Taurului pentru prima dată după mai mult dee un deceniu, aducând Taurului câteva vibrații foarte bune.

GEMENI
14 februarie 2023

Relațiile tale importante se luminează de Ziua Îndrăgostiților! A fi în prezența și compasiunea celorlalți îți amintește că te poți baza pe comunitatea ta. Jupiter creează un trigon cu Luna în casa ta de parteneriate, încurajându-te să urmărești conexiuni profunde cu ceilalți. Aceste momente de intimitate vor fi de ajutor în urmărirea obiectivelor tale, deoarece Marte, planeta acțiunii, strălucește prin semnul tău în prima parte a anului, făcându-te fierbinte, fierbinte, fierbinte. Acest lucru îți va oferi energa pentru a acționa.

Astrologia anului 2023 are un început destul de dificil din cauza lui Marte și Mercur retrograde. Dar există încă o mulțime de magie presărată pe tot parcursul anului!

RAC
24 ianuarie 2023

Odată cu iesirea lui Mercur din retrograd, în zodia ta înfrățită, Capricorn, relațiile devin mai profunde și ai claritate mai mare. Mai ales după toată această perioadă de confuzie. Energie va fi supraalimentată pe măsură ce Jupiter va străbate casa carierei și se vor face unele mișcări comerciale majore. Acest lucru va fi grozav pentru o promovare și recunoaștere. Construirea unor baze solide cu ceilalți te poate ajuta să îți îndeplinești visele de carieră.

LEU
17 iulie 2023

Simți destinul în aer? Probabil se datorează faptului că Nodul Nord al destinului pătrunde în alt semn de Foc, Berbec. Această energie de susținere va invita experiențe și idei noi și interesante în viața ta. Acesta va fi anul în care vei face acele călătorii mari la care ai visat sau vei participa la cursul pentru care nu ai avut niciodată timp. În plus, cu Luna făcând un trigon de susținere cu Neptun cel visător, este posibil să obții un impuls emoțional atât de necesar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.