Cea mai proastă compatibilitate, în funcție de zodie

În călătoria noastră spre cunoașterea astrologiei și a influenței astrelor asupra vieții noastre, ne oprim astăzi pentru a explora o latură fascinantă a compatibilității zodiacale.

26 oct. 2023, 06:15
Cea mai proastă compatibilitate, în funcție de zodie

Cea mai proastă compatibilitate, în funcție de zodie Chiar dacă zodiile pot aduce armonie și conexiuni puternice, ele pot, de asemenea, dezvălui potențiale incompatibilități care să dea naștere unor relații mai puțin favorabile. Astfel, vom pătrunde în misterul celor mai puțin compatibile combinații zodiacale, dezvăluind motivele din spatele acestor disonanțe astrologice.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Berbec

Oamenii Berbec arde puternic și, deși această atracție va fi un exercițiu complet de trimitere în puterea de foc, este probabil să se epuizeze cu aceeași concizie și intensitate. Berbecul este o energie mare de gladiator/erou de acțiune și în această dinamică, niciuna dintre părți nu este mulțumită să joace rolul de partener, pradă sau domnișoară. Acest meci este unul dintre adversari formidabili și iubitori pe termen lung incompatibili. Sexul va fi incendiar, iar luptele vor fi legendare. Deși există puțină flexibilitate în această pereche, există un respect profund și, astfel, acești foști au șanse mai mari de a rămâne prieteni și aliați după ce praful se așează și pământul pârjolit încetează sa mai fumege.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Săgetător

Taurul conduce a doua casă a valorii de sine și a posesiunilor lumești, iar nativii manifestă tendința de a-și trata iubiții ca pe cei din urmă. Ca semn de pământ fix, inima unui Taur tânjește confort și consecvență. Taurii sunt atrași de energia sfidătoare, care fuge de pasiunea Săgetătorului, dar în cele din urmă sunt opriți de dezinteresul arcasului de a construi sau de a oferi o bază solidă. Adăuga la amestec faptul că loialitatea este un stil ascuns care nu poate fi negociat pentru Taur și o filozofie străină pentru Săgetătorii care sunt declarați numai pentru ei înșiși.

Horoscop chinezesc: Aceste 5 zodii se pot considera NOROCOASE toată luna octombrie

GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Scorpion

Gemenii sunt o zodie profunda curios și nu există nicio limită pentru intriga găsită în sexul și psihicul Scorpionului obișnuit. Problemele izvorăsc din faptul că Scorpionul este un semn profund posesiv, cu un interes puternic pentru intimitate și o politică de toleranță zero pentru discuții mici, probleme de actualitate și tehnici de conversație evazive. Gemenii vor să fie liberi să flirteze, iar Scorpionul vrea să urmărească îndeaproape și o gheară de fier pe iubita lor. Nu prea multe promisiuni, ușurință sau înțelegere se găsesc aici, oameni buni.

Horoscop noiembrie 2023. Cele trei zodii care nu trebuie să-şi facă griji cu privire la bani. Cine sunt cei mai norocoși nativi
RAC (21 iunie – 22 iulie)
Vărsător

Vărsătorul este semnul cel mai puternic independent din zodiac, unul care prosperă cu autonomie, o cantitate uluitoare de singurătate și, de preferință, spații de locuit separate de partenerul lor. Prin contrast, Racul este un semn de apă care caută să îmbine trupul, sufletul și casa cu iubitul lor. Ca semn de aer, Vărsătorii își intelectualizează emoțiile, iar Racul este aproape guvernat de ale sale. În mod elementar, nu există un punct comun sau o comuniune ușoară în acest meci.

LEU (23 iulie – 22 august)
Fecioara

Leul este o zodie care trebuie recunoscut și adorat și, cu toată încrederea lor percepută, leii nu trec temeri adânci înrădăcinate cu privire la valoarea lor și la cantitatea de spațiu, atenție și admirație pe care o merită. Sensibili la critici, ei vor găsi ideile Fecioarei mai degrabă tăioase decât constructive. Fecioarele, a căror carte de tarot este Pustnicul, vor fi între timp epuizate de nevoia de validare a Leilor și de o companie mixtă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.