Horoscop chinezesc: Aceste 5 zodii se pot considera NOROCOASE toată luna octombrie

Norocul ne poate găsi uneori în timp ce ne plimbăm fără grijă pe un drum. Alteori, norocul ne găsește atunci când ne deschidem inimile într-un mod care ne face să ne simțim vulnerabili, dar ne face puternici.

25 oct. 2023, 06:20
Horoscop chinezesc: Aceste 5 zodii se pot considera NOROCOASE toată luna octombrie

Horoscop chinezesc: Energia acestei săptămâni, în perioada 23 – 29 octombrie 2023, ne cheamă să ne sprijinim în această binecuvântare divină. Norocul nu se găsește în a descoperi o mină de cărbune și a se amăgi că va dura pentru totdeauna. Bucuria de a descoperi noi căi și de a învăța lucruri noi poate aduce adesea noroc nou în viața noastră.

Așadar, dacă te-ai gândit să înveți ceva nou sau să schimbi ceva despre tine și convingerile tale, acum este momentul să găsești curaj în interior și să mergi la el. Unii dintre voi veți găsi asta în încercarea voastră de a găsi dragostea adevărată. Alții dintre voi veți experimenta asta atunci când veți decide să înțelegeți misterele lumii și să vă despărțiți de turma care nu dorește decât să trăiască superficial. Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această săptămână.

Horoscop chinezesc. Câine: Noroc la loterie
Câine, norocul tău în această săptămână este la fel de convențional ca sensul din dicționar al „noroc”. Indiferent dacă îl descoperi în timp ce joci Bingo cu mătușile și unchii tăi din cartier sau încerci să păcălesti pe cineva în jurul unei mese de poker, norocul te va ajuta să câștigi mult săptămâna aceasta. Doar ține-ți capul departe de nori și mintea ascuțită, astfel încât să poți fi atent când norocul îți împinge intuiția.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Marte în Scorpion, timp de o lună este total interzis să faci asta
Dacă ai o istorie proastă a jocurilor de noroc, poti beneficia în continuare de acest noroc participând la tombole și cadouri. În această categorie se încadrează și competițiile din orașele mici, care sunt organizate mai mult pentru distracție. Culoarea galbenă va fi un noroc pentru tine în această săptămână.

Horoscop chinezesc. Cal: Norocul muncitorului
Cal, există o zicală faimoasă despre noroc și cum îi favorizează pe cei care se ajută singuri. Săptămâna aceasta, norocul tău este în strânsă legătură cu această zicală. Așa că nu fi surprins dacă munca ta grea aduce fructe frumoase în această săptămână sau îți deschide noi uși. Uneori, pentru a profita de norocul, e nevoie să te pui în spații în care norocul se ascunde la vedere.

Dacă te simți chemat, fă un ritual de lumânare albă în această săptămână pentru a maximiza binecuvântările aici. Iti poti direcționa norocul să iti aducă dorințele în loc să-l lasi să iti aducă fericire în general care își pierde sensul într-o zi. Asigura-te că nu iti risipesti norocul lăudându-te cu el!

Mistreț: Noroc viclean
Porc, te-ai uitat la The Vampire Diaries? În mod ciudat, norocul tău în această săptămână se referă la un termen din acel univers TV. Se numește „cel viclean”. Se referă la o cunoaștere interioară sau o putere latentă care poate ajuta cineva să realizeze fapte extraordinare. Unii dintre voi aveți ceva special care se ascunde în voi, pe care norocul vă va ajuta să dezvăluiți săptămâna aceasta doar dacă doriți și nu vă speriați.

Horoscop noiembrie 2023. Care sunt zodiile care vor fi fericitele luni. Camelia Pătrășcanu dezleagă tainele Universului

Poti medita cu o bucată de ametist ținută pentru a te ajuta. Folosirea lumânărilor de tămâie va ajuta la amplificarea acestei intenții și mai mult. Îți poti nota impresiile într-un jurnal după ce meditezi și încerci să afli secretul în următoarele câteva zile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.