Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului. Trebuie citită de cinci ori pe zi, timp de zece zile, pentru izbăvirea de necazuri şi împlinirea oricărei dorinţe

Atunci când necazurile ne copleşesc, ne îndreptăm gândurile către divinitate. Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul sau Maica Domnului ne ajută negreşit dacă ştim cum să le cerem ajutorul şi dacă ştim să le şi mulţumim după ce ne scot din necaz.

09 dec. 2022, 19:00
Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului. Trebuie citită de cinci ori pe zi, timp de zece zile, pentru izbăvirea de necazuri şi împlinirea oricărei dorinţe

Una dintre cele mai puternice rugăciuni, care ne izbăveşte grabnic de orice necaz, este rugăciunea către Maica Domnului, pe care o redăm în rândurile următoare. Pentru ca Maica Preasfântă să-ţi asculte rugăciunea, trebuie respectat şi un mic ritual: se citește timp de zece zile, de cinci ori pe zi.

Pe parcursul celor zece zile, scrie rugăciunea pe foi de hârtie şi lasă-le într-o biserică pentru a le fi de folos și altor persoane aflate la necaz. La capătul celor zece zile de rugăciune, trebuie să duci la biserică o pâine, o lumânare și un pomelnic pentru a fi sfinţite de preot.

Citeste si Cea mai puternică rugăciune către Dumnezeu. Se spune în momentele în care sufletul îţi este împovărat şi nu mai vezi ieşirea din labirintul necazurilor

După terminarea ritualului, este bine să faci milostenie la cei săraci, în cinstea Maicii Domnului.

Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului

Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare spre tine îmi îndrept gândul, inima și toate simțurile și te rog cu lacrimi. Până când Măicuță a milostivirii va fi această durere necontenită pe pământ? Până când vrăjmașii nevăzuți ai neamului omenesc vor da lovituri atât de puternice bieților oameni?

Până când vor pângări și vor necinsti trupurile, sufletele și viețile lor? Înșelându-i ca să nu cunoască adevărul, să nu îndeplinească poruncile divine și să nu dea slavă și cinste pururi măritului Dumnezeu Cel în Treime închinat: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt?

Ridică-te Stăpână Atotbună și zdrobește pe vrăjmașii noștri și ai Fiului Tău iubit Iisus Hristos, îngrozindu-i cu nebiruita-ți sfințenie, îndreptându-ne pe cărările mântuirii, ca să dăm mereu mărire lui Dumnezeu. Roagă-te Fecioară pentru Sfânta Biserică, pentru propovăduirea Evangheliei pe întreg pământul. Pentru poporul acesta, conducătorii lui, rudele mele, pentru văduve, orfani, bogați, săraci, necăjiți, bolnavi.

Pentru cei prigoniți pentru credință, pentru salvarea celor ce au rătăcit în secte, pentru cei răposați. Ajută-ne să ne pocăim toți oamenii de păcatele noastre. Să iubim Biserica, să ne spovedim adesea, să renunțăm la păcate, vicii și necredință. Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a blândului tău Fiu care a venit să sufere chinuri barbare pentru bietele oițe rănite atât de mult de vrăjmaș.

Roagă-te Măicuță Sfântă și pentru aceste nevoi ale mele (rostește necazurile pe care le ai și dorințele pe care vrei să ți le îndeplinească Maica Domnului). Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh în vecii vecilor. Amin!

Citeste si Rugăciune miraculoasă împotriva farmecelor şi duhurilor rele. Ce trebuie să faci exact ca să-ţi recapeţi pacea sufletească şi să scapi definitiv de necazuri