Bătrână de 103 ani din Vaslui, bătută cu sălbăticie şi jefuită. Tâlharul i-a aprins şi o lumânare, crezând că a omorât-o: „Tu eşti cel mort, nu eu”

O femeie în vârstă de 103 ani, din Vaslui, a reuşit să supravieţuiască după ce a fost bătută cu sălbăticie de cel care a intrat în casă peste ea ca să-i fure banii.

03 oct. 2022, 22:08
Bătrână de 103 ani din Vaslui, bătută cu sălbăticie şi jefuită. Tâlharul i-a aprins şi o lumânare, crezând că a omorât-o: „Tu eşti cel mort, nu eu”

Bătrână de 103 ani din Vaslui, bătută cu sălbăticie şi jefuită. Femeia l-a recunoscut pe cel care a vrut să o omoare şi să-i fure banii şi i-a zis un lucru care îl va urmări toată viaţa.

Bătrână de 103 ani din Vaslui, bătută cu sălbăticie şi jefuită. Hoţul i-a aprins lumânarea

Citeşte şi Pensionară jefuită în lift după ce scosese bani de la bancă. Cele două femei care i-au furat banii sunt recidiviste. VIDEO

Tanti Tinca are 103 ani şi locuieşte singură în satul Valea lui Bosie din judeţul Vaslui. Femeia a fost la un pas să fie omorâtă în bătaie de un individ care a intrat peste ea ca să-i fure banii. Deşi era mascat, tanti Tinca a reuşit să-l recunoască pe tâlhar datorită gesturilor pe care acesta le făcea. Este vorba despre un tânăr din sat.

„Eu o să mor. Costele, dă-mi oleacă de apă, să-mi sting sufletul”, i-a cerut bătrâna tâlharului care o lovea fără milă și care încremedint atunci când și-a auzit numele, potrivit Vremea Nouă.

Fiind convins că a omorât-o, bărbatul i-a aprins femeii o lumânare apoi a fugit.

Tanti Tinca, însă, a supravieţuit şi l-a dat pe mâna poliţiştilor pe cel care a fost la un pas să-i ia zilele.

„Dacă el a vrut banii de la mine, eu ce să vreau de la el?Eu îl iert. N-am nicio pretenție, dar Dumnezeu să facă ce-o vrea cu el. L-am iertat. Rămâne să îl mai ierte și Dumnezeu”, i-a răspuns femeia judecătoarei care a întrebat-o ce pretenții are de la agresor.

În urma atacului, bunica de 103 ani s-a ales cu trei coaste rupte, o ureche tăiată şi cu alte răni. Cu toate acestea, tanti Tinca nu crede că a făcut rău că l-a iertat pe cel care a fost la un pas să o omoare.

„Când mă bătea, eu i-am zis: ‘Tu crezi că mie mi-e frică de moarte? Nu-mi e’. Să fii tânăr si să ajungi să stâlcești în casă un bătrân, ca să îți dea bani din sărăcia lui, asta înseamnă că tu, care vrei să mă omori pe mine, ești deja mort, dar nu-ți dai seama. Dumnezeu le măsoară pe toate. Acum eu am 103 ani. Am trecut și peste asta”, a mai spus tanti Tinca.

Citeşte şi A crezut că a fost jefuită, îi lipseau mulți bani din geantă. Ulterior a aflat că Daisy, cățelușa ei, a fost hoțul, de fapt. De necrezut ce a putut face patrupedul cu ei!