Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spunem atunci când suntem bolnavi

Psalmul 50 este o rugăciune puternică și dacă o vom rosti atunci când starea de sănătate este precară, poate să aducă minuni și vindecări miraculoase în viața noastră.

11 ian. 2023, 14:02
Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spunem atunci când suntem bolnavi

Atunci când suntem bolnavi, este foarte important să ne rugăm la Dumnezeu și mai ales să nu ne pierdem credința. Psalmul 50 este o rugăciune care citește în caz de boală sau depresie și vindecă orice neliniște sufletească.

Credinţa rămâne singura speranţă adevărată atunci ne confruntăm cu probleme de sănătate.

Rugăciunea de mai jos, Psalmul 50, are o putere deosebită, fiind recomandată de marii duhovnici români ca rugăciune pentru ușurarea sufletului și atragerea ajutorului dumnezeiesc, conform ortodoxia.me

Citiți și: Calendar ortodox 11 ianuarie 2023. Cruce neagră: Cuviosul Teodosie cel Mare, mare făcător de minuni. Rugăciune grabnic ajutătoare pentru femeile care nu pot avea copii şi pentru părinţii ai căror copii au apucat-o pe căi greşite

Biserica recomandă ca această rugăciune să fie citită de şapte ori

„Miluiește-mă, Dumnezeule, după mare mila Ta și după mulțimea îndurărilor Tale șterge fărădelegea mea.

Mai vârtos mă spală de fărădelegea mea și de păcatul meu mă curățește. Că fărădelegea mea eu o cunosc și păcatul meu înaintea mea este pururea.

Ție Unuia am greșit și rău înaintea Ta am făcut, așa încât drept ești Tu întru cuvintele Tale și biruitor când vei judeca Tu.

Că iată întru fărădelegi m-am zămislit și în păcate m-a născut maica mea. Că iată adevărul ai iubit; cele nearătate și cele ascunse ale înțelepciunii Tale mi-ai arătat mie. Stropi-mă-vei cu isop și mă voi curăți; spăla-mă-vei și mai vârtos decât zăpada mă voi albi.

Auzului meu vei da bucurie și veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite. Întoarce fața Ta de la păcatele mele și toate fărădelegile mele șterge-le. Inimă curată zidește întru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele.

Nu mă lepăda de la fața Ta și Duhul Tău Cel Sfânt nu-l lua de la mine. Dă-mi mie bucuria mântuirii Tale și cu duh stăpânitor mă întărește. Învăța-voi pe cei fără de lege căile Tale și cei necredincioși la Tine se vor întoarce.

Izbăvește-mă de vărsarea de sânge, Dumnezeule, Dumnezeul mântuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta. Doamne, buzele mele vei deschide și gura mea va vesti lauda Ta. Că de ai fi voit jertfă, ți-aș fi dat; arderile de tot nu le vei binevoi.

Jertfa lui Dumnezeu: duhul umilit; inima înfrântă și smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Fă bine, Doamne, întru bună voirea Ta, Sionului, și să se zidească zidurile Ierusalimului.

Atunci vei binevoi jertfa dreptății, prinosul și arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viței.”

Citiți și: Regulile simple de rugăciune ale lui Gigi Becali. Doar aşa Dumnezeu îţi va da ceea ce ai nevoie!