Regulile simple de rugăciune ale lui Gigi Becali. Doar aşa Dumnezeu îţi va da ceea ce ai nevoie!

De Crăciun, Gigi Becali a oferit câteva sfaturi credincioşilor în legătură cu rugăciunile adresate lui Dumnezeu, astfel încât acestea să fie ascultate şi îndeplinite.

25 dec. 2022, 11:38
Regulile simple de rugăciune ale lui Gigi Becali. Doar aşa Dumnezeu îţi va da ceea ce ai nevoie!

Gigi Becali spune că Dumnezeu şi Maica Domnului sunt mereu cu ochii şi urechile spre credincioşi, dar latifundiarul îi învaţă pe aceştia ce să facă pentru a se asigura că rugile le sunt ascultate.

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă!

Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor.

Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.

Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!

Citeşte şi: Gigi Becali dezvăluie de ce nu mai primeşte colindători. „Cu capra, cu ursul… drăceşti, păgâneşti!”

Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini.

Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu”, a explicat Gigi Becali în ediția specială de la Antena 3.

Citeşte şi: Mihai Neşu, mărturisiri cutremurătoare de Crăciun. Ce lecţie de viaţă i-a oferit accidentul care l-a ţintuit în scaunul cu rotile