Cea mai rapidă eliminare din Liga I. Tănasă a văzut roşu în 30 de secunde

Primul meci din etapa a 13-a a Ligii I, CS Mioveni - Ceahlăul, a relevat un nou moment istoric pentru fotbalul românesc.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 21:27
Cea mai rapidă eliminare din Liga I. Tănasă a văzut roşu în 30 de secunde

Etapa a 13-a a Ligii I a început cu partida dintre CS Mioveni şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Deşi ambele formaţii sunt situate în jumătatea a doua a clasamentului, angajamentul a fost mare, iar evenimentele din teren au fost multe.

Ciprian Tănasă, de la Mioveni, va intra în istoria fotbalului românesc, el fiind eliminat încă din secunda 31, fiind cea mai rapidă eliminare dictată vreodată în prima divizie. Apoi, în minutul 6 Ceahlăul a deschis scorul prin Stana, iar Constantinescu l-a majorat în minutul 22.

După pauză, Mioveniul a avut o tresărire şi a redus din diferenţă prin Adrian Iordache (min. 52), dar nu a putut egala, mai ales că a terminat partida în nouă jucători, Ionuţ Voicu fiind şi el eliminat (min. 85). În urma acestui rezultat, 2-1 pentru Ceahlăul, Mioveniul rămâne pe ultimul loc în Liga I, iar nemţenii au urcat pe 10.

Sâmbătă se joacă partidele Voinţa Sibiu – FC Braşov (ora 14.00), Astra – Petrolul (ora 19.00) şi CFR Cluj – Dinamo (ora 21.00).