Cea mai ROMANTICĂ zi din săptămână pentru FIECARE zodie. Vezi când ai NOROC în dragoste!

Mercur este în Taur, unde este înălțat. Așa că foloseste această săptămână pentru a te concentra pe ceea ce ai depășit și pentru a îmbrățișa o nouă creștere.

09 mai 2023, 10:28
Cea mai ROMANTICĂ zi din săptămână pentru FIECARE zodie. Vezi când ai NOROC în dragoste!

Cea mai ROMANTICĂ zi din săptămână pentru zodii. Dragostea nu ar trebui să te epuizeze; ar trebui să te hrănească cu stabilitate, pasiune și angajament. Dragostea te întâlnește la jumătatea drumului. Deși pot exista întârzieri și imperfecțiuni, această săptămână oferă șansa de a lăsa în urmă ceea ce nu este destinat pentru tine și de a te îndrepta către ceea ce este al tău divin.

Iată cea mai romantică zi din săptămâna 8-14 mai 2023 pentru fiecare zodie.
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Cea mai romantică zi: sâmbătă, 13 mai

Săptămâna aceasta este timpul să te confrunți cu tot ce ai amânat sau ai evitat. Deși este inconfortabil, aceasta este cheia pentru a atrage și a crea dragoste pe termen lung. Cu cât eviți mai mult adevărul despre tine sau despre relația ta, cu atât mai mult îți întârzi soarta și cele mai minunate părți ale vieții. Oricât de dificil ar fi să înfrunți asta, este mai bine să o faci acum, ca să poți primi mai mult din ceea ce îți dorești.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Cea mai romantică zi: vineri, 12 mai

Înainte de a putea intra în orice capitol nou, este posibil să fii apelat înapoi pentru o revizuire importantă în această săptămână. Nu înseamnă că va trebui să închei o relație, dar poate exista o situație de codependență sau chiar o zonă de confort depășită care te ține înapoi. Concentrează-te pe creșterea ta și pe ceea ce simti că are nevoie de o vindecare mai mare în zilele următoare, astfel încât să fii pregătit pentru un nou început în dragoste.

Horoscop rune mai 2023. Runa URUZ aduce noi promisiuni, iar Thurisaz vine cu dificultăţi

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Cea mai romantică zi: vineri, 12 mai

Nu tot ceea ce crezi că trebuie spus este adevărat. Fii atenți la ceea ce se simte ca un adevăr permanent versus unul temporar. Cuvintele pe care le rostesti în această săptămână vor avea o greutate incredibilă în a te duce mai departe cu planurile pe care le-ai început deja în viața amoroasă. Trebuie să te asiguri că lucrezi pentru tine și nu împotriva inimii tale.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Cea mai romantică zi: vineri, 12 mai

În vremuri de mare transformare personală, un domeniu care pare să apară cel mai mult este modul în care odată ce te schimbi, gusturile tale noi au tendința de a afecta ceea ce îți dorești cu adevărat. Oricât de provocator ar fi acum să te deschizi către adevărul deplin, va aduce, de asemenea, o mai mare conștientizare a cine și a ceea ce prețuiești cel mai mult în viața ta. Permite-ti să eliberezi ceea ce a fost adevărat, astfel încât să poti aprecia versiunea care ai devenit.

Horoscop bani mai 2023. Înfloresc veniturile pentru multe zodii. Ce semn astral este protejat de Marele Benefic

Leu (23 iulie – 22 august)
Cea mai romantică zi: duminică, 14 mai

Gândește pe termen lung, expansiv și nu te limita la nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut. Săptămâna aceasta esti ghidat spre ceea ce este cu adevărat o relație pe care o doresti, deoarece ti se oferă o oportunitate de a o crea. Unele călătorii pot fi planificate împreună pentru a profita la maximum de această oportunitate. Odată ce te poți elibera de trecut, viitorul devine brusc la îndemână.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.