Horoscop rune mai 2023. Runa URUZ aduce noi promisiuni, iar Thurisaz vine cu dificultăţi

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna mai 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

08 mai 2023, 22:27
Horoscop rune mai 2023. Runa URUZ aduce noi promisiuni, iar Thurisaz vine cu dificultăţi

Horoscop rune mai 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Mesaj rune mai 2022 pentru BERBEC Sowulo Aceasta Runa se traduce prin cuvantul “soare” si indica evolutii foarte pozitive in viata ta. Vitalitatea si puterea ta vor creste de acum incolo si multe situatii se vor aranja in favoarea ta. Este un semn mistic foarte norocos mai ales pe domeniul sanatatii si carierei. Prin aceasta runa ti se transmite multa vibratie buna iar ea vine spre tine ca sa o folosesti in avantajul tau.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mesaj rune mai 2022 pentru TAUR Uruz Aceasta Runa simbolizeaza puterea si determinarea si indica nevoia de a te ridica drepti si asumat si sa iti asumi conducerea propriei vieti. Runa mai semnifica si fertilitatea si anunta o crestere a energiei creative sau sexuale. Runa este un semn norocos daca esti in etapa de a incepe un nou proiect creativ, o noua relatie sau sa iti intemeiezi o familie.

Horoscop rune mai 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mesaj rune mai 2022 pentru GEMENI Thurisaz Aceasta este runa ce simbolizeaza munca sustinuta si dificultatile intalnite in cale. Este asadar timpul pentru tine sa mergi in interiorul tau ca sa te ocupi de orice situatie dureroasa ce apare si care iti aminteste de una similara din trecut pe care evident nu ai rezolvat-o in inima ta din moment ce reapare in prezent cu alte personaje. Aceasta runa este si un semn ca iti este necesar si benefic sa meditezi sau sa lucrezi cu interiorul tau (ce gandesti si ce simti) ca sa ajungi la adevaratele sentimente.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Mesaj rune mai 2022 pentru RAC Mannaz Aceasta Runa se traduce prin cuvantul “om” si indica faptul ca atentia ta se va indrepta spre relatiile cu prietenii, cu familia, chiar cu comunitatea. Este timpul ca unele relatii sa iti devina mai bune, sa reconsideri daca ele chiar iti servesc sau nu, sa te inconjori de relatii ce te imputernicesc. Runa este un simbol bun ce indica familie si prieteni ce te sustin si care iti vor oferi ghidare pentru drumul acestui an.

Horoscop rune mai 2023 Leu (23 iulie – 22 august)

Mesaj rune mai 2022 pentru LEU Wunjo Aceasta Runa simbolizeaza bucurie si implinirea scopurilor propuse. Ai muncit mult si din greu si acum poti sa fii mai relaxat si detasat. Vine vremea sa te bucuri in tihna de realizarile vietii, deci propune-ti sa respiri mai des aer proaspat si sa organizezi actiuni anume dedicate relaxarii tale. Aceasta Runa indica si o implinire cu succes a unui obiectiv important pentru tine.

Horoscop mai 2023. Mariana Cojocaru anunţă penitenţă karmică la Scorpioni, blocaje evolutive la Fecioară
Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Mesaj rune mai aprilie pentru FECIOARA Nauthiz Aceasta este runa ce simbolizeaza dorintele neimplinite. Poate ca ai un vis sau o dorinta ce a fost ingropata adanc in tine din cauza temerii sau indoielii de sine. A sosit timpul pentru tine sa iti rechemi la lumina increderea de sine si sa incepi sa iti creezi viata care se simte bine pentru tine. Mai poate sa indice si faptul ca o perioada grea ca o povara se apropie de final si se va transforma in ceva mai bun.

Horoscop rune mai 2023 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Mesaj rune mai 2022 pentru BALANTA Gebo Aceasta runa sustine parteneriatul sub orice forma. Daca este vorba despre o situatie personala, probabil, partenerul tau este exact cel alaturi de care poti construi o relatie stabila. Este greu de spus daca este vorba despre cineva din familie, cercul de prieteni sau colegi. Dar in mod clar aceasta persoana isi doreste un parteneriat stabil, activ si profitabil de ambele parti. Cauta-ti aliatii si actioneaza in echipa in acest an. Parteneriatul va fi forta ta. Dar nu uita de libertatea fiecarui membru al aliantei create.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mesaj rune mai 2022 pentru SCORPION Perth (inversata) Ceea ce se intampla poate fi perceput intr-o maniera subiectiva, insa trebuie sa retii ca trecutul este “mort”, iar viitorul nu s-a nascut inca. Prezentul este ceea ce conteaza. Nu te mai baza pe lucruri din trecut, caci ele nu mai functioneaza pentru tine. Renunta la credintele vechi, la modurile vechi de gandire care nu te mai reprezinta. Sa te intorci din nou si din nou la ele inseamna sa ramai pe loc in dezvoltarea ta. Este foarte important sa intelegi acest lucru si sa mergi inainte, chiar daca uneori te confrunti cu o stare de confuzie. Atunci cand o situatie nu te avantajeaza, spune-ti ca totul este temporar. La un moment dat ve veni si vremea ta sa fii pe val.

Ce este karma? Mihai Voropchievici explică toate cele 12 legi ale karmei pentru fiecare zodie

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Mesaj rune mai 2022 pentru SAGETATOR Uruz O etapa din viata ta se incheie si o alta incepe. Exista o forta care aduce mereu schimbari. Aceasta putere a ta te face sa evoluezi. Te provoaca sa respingi credinte vechi, forme vechi de gandire si sa creeze o noua forma. Trecutul este deposit, intampina-ti viitorul. Orice schimbare apare iti este favorabila. Nu te teme ca pierzi controlul asupra evenimentelor. Ai puterea de a depasi orice obstacol. Nu te opune schimbarii, lucreaza pentru schimbare. In relatiile personale si profesionale pot aparea modificari, insa ai incredere ca totul este spre beneficiul tau.

Horoscop rune mai 2023 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Mesaj rune mai 2022 pentru CAPRICORN Odin Poate ca soarta vrea sa te testeze sau poate ca va trebui sa inveti ceva privind inapoi la viata ta. Sau poate cineva intra in viata ta pentru a manifesta o legatura karmica. Invata sa cooperezi, indiferent ce se intampla. Cu cat de adaptezi mai usor, cu cat accepti mai repede ce ti-a pregatit soarta, cu atat va fi mai usor sa-ti inveti lectia. Nu incerca sa te opui fortelor karmice. Nu te poti impotrivi sortii. Fii pregatit, fii curajos!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Mesaj rune mai 2022 pentru VARSATOR Laguz (inversata) Poti simti ca nu mai poti. Te poti simti incordat. Dar nu incerca sa fortezi cand vezi ca ceva nu se poate realiza. Unele lucruri sunt menite sa se intample alta data, nu atunci cand ne dorim. Poti pierde energie incercand sa obtii ceva cu orice pret. Iar colapsul este iminent. Resursele nu sunt nelimitate. Nu sacrifica ce ai pentru o obsesie. Poate ca este mai prudent sa renunti la un obiectiv. Poate ca nu ai nevoie de acel ceva sau poate nu este acum momentul sa-l implinesti. Calmeaza-te, intreaba-te ce iti doresti cu adevarat si daca nu ar fi mai bine in unele momente sa-ti protejezi energia decat sa o risipesti in scopuri inutile.

Horoscop rune mai 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Mesaj rune mai 2022 pentru PESTI Raido (inversata) Poate ca te astepti la neasteptat. Noul, schimbarea te pun la munca. Dar aceasta munca iti va deschide noi perspective promitatoare. Daca schimbarea are legatura cu relatiile de familie sau prietenie, atentie la capitolul comunicare. Fii pregatit de o mobilizare exemplara! Chiar daca te astepti la ceva bun, nu-ti inchipui ca vei fi servit pe platou de aur. Daca te cuprinde vreo stare de lenevie nu vei reusi nimic. Norocul este pentru cei muncitori.

Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.