Cea mai scumpă vacanță a lui Cătălin Botezatu. Suma este de neînchipuit: „Am fost acum vreo 7-8 ani”

Cea mai scumpă vacanță a lui Cătălin Botezatu. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din țară, iar până la vârsta de 56 de ani, a reușit să călătorească în aproape toată lumea și să vadă o mulțime de locuri. Însă, în urmă cu aproximativ opt ani, a avut parte de cea mai costisitoare vacanță.

03 iul. 2023, 11:48
Cea mai scumpă vacanță a lui Cătălin Botezatu. Suma este de neînchipuit: „Am fost acum vreo 7-8 ani”
Cea mai scumpă vacanță a lui Cătălin Botezatu

Cea mai scumpă vacanță a lui Cătălin Botezatu. Chiar dacă este mereu ocupat și nu stă prea bine la capitolul timp liber, celebrul designer își face adesea timp și pentru o vacanță exotică, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a profita de momente unice petrecute alături de prietenii săi.

Citește și: Cum se menține Cătălin Botezatu. Designerul a dezvăluit care este rețeta tinereții: „E vorba de respectul pentru propria-ți persoană”

Cea mai scumpă vacanță a lui Cătălin Botezatu

În urmă cu mai mulți ani, creatorul de modă a plecat în aventura vieții sale, în America de Sud. Chiar dacă este știut faptul că destinația nu este deloc una accesibilă pentru buzunarul oricui, designerul a întrecut așteptările tuturor, când a dezvăluit suma de bani pe care a cheltuit-o acolo.

Cred că am fost acum vreo 7-8 ani, am fost plecat o lună și ceva în America de Sud. Cred că sunt mai mult, cred că 10 ani. Am mers până în Brazilia, Argentina, Țara de Foc, Patagonia, în Insula Paștelui, erau prețurile mai mici atunci. Cred că acum s-ar fi ridicat la peste 100 și ceva de mii de euro această vacanță. Am fost cu mai mulți prieteni”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Spynews.ro.

Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin

Atunci când a ajuns în Galapagos, s-a bucurat de o croazieră pe un yacht de lux. Designerul și-a dorit să facă diving, dar a avut parte de o surpriză. S-a îndepărtat de grup și nu și-a dat seama că un rechin îi dădea târcoale. Din fericire, și-a dat seama la timp și a reușit să se salveze.

Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud (…) am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă.

Eram pe un yacht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune.

Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yacht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn. La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yacht și am scăpat”, a declarat Cătălin Botezatu.