Cum se menține Cătălin Botezatu. Designerul a dezvăluit care este rețeta tinereții: „E vorba de respectul pentru propria-ți persoană”

Cum se menține Cătălin Botezatu. Este unul dintre cei mai atrăgători bărbați din țară și chiar dacă are 56 de ani, arată impecabil. Toată lumea este curioasă ce ritual de îngrijire are designerul și cum ține semnele îmbătrânirii la distanță. Ei bine, creatorul de modă a dezvăluit care este rețeta tinereții.

01 iun. 2023, 16:59
Cum se menține Cătălin Botezatu. Designerul a dezvăluit care este rețeta tinereții: „E vorba de respectul pentru propria-ți persoană”
Cum se menține Cătălin Botezatu

Cum se menține Cătălin Botezatu. Nu este un secret faptul că designerul are mare grijă de aspectul său fizic, iar pentru a se menține mereu tânăr, apelează la o serie de trucuri, care, se pare că funcționează de minune. Recent, a declarat că folosește tot felul de tratamente și gomaje, mai ales că are o piele destul de uscată.

Citește și: Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu: „Are creier pentru un milion de femei”

Cum se menține Cătălin Botezatu

Nu pot să spun că fac tot ce fac femeile, pentru că la un bărbat e ok, e vorba de respectul pentru propria-ți persoană, dar nu atât de mult cât face o femeie. Într-adevăr, vii de afară, îți speli tenul, după care  aplici o cremă, eu știu, o fiolă de relaxare, după care vii cu tot felul de alte creme.

Tot timpul, o manichiură și o pedichiură corectă, corespunzătoare, curată, ceea ce mi se pare normal că ești femeie sau că ești bărbat, să îți tăi unghiile și să ai grijă să întreții niște lucruri care sunt sau nu la vedere,  indiferent că pedichiura îți este la vedere sau nu, eu zic că este imperios necesar să ai pedichiura curată.

Pielea picioarelor, de altfel, este foarte importantă, pielea călcâiului este foarte importantă, tocmai de aceea merg și fac o pedichiură, fac și gomaj, și tot felul de tratamente și masaje de întreținere a pielii de pe picioare. Eu am  și o piele mai delicată în sensul că îmi spuneau „crocodilul”, am o piele destul de uscată și absoarbe tone de cremă‘, a spus Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Cătălin Botezatu a renunțat la solar

Cătălin Botezatu tu a ezitat niciodată să recunoască faptul că merge la solar pentru a avea un bronz perfect. Acum, însă, designerul a mărturisit că a descoperit niște produse care îl ajută să aibă bronzul dorit.

Pentru bronz, tot datorită Daianei Anghel, mi-a recomandat niște produse fantastice, obișnuiam să stau la solar sau să stau foarte mult la soare. Este și bronzul de vacanță, dar peste care am aplicat aceste spray-uri, aceste soluții, aceste chestii minune pe care Daiana le promovează și pe care, realmente, ca și  persoană care își dorește din tot sufletul să fie bronzat, eu vi le recomand.

Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei! Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic.

Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici pe colo, dar sunt fine!, a adăugat Cătălin Botezatu, potrivit sursei citate.