Cea mai scumpă vacanță de Ziua Îndragostiților. Pentru ce a plătit un cuplu de români 45.000 euro

Mai sunt câteva zile până la Valentine's Day. Multe cpluri și-au făcut rezervări la restaurante, centre spa pentru a petrece împreună ziua iubirii. Unii români au ales însă să plece în vacanță în această perioadă, fie în țară, fie în străinătate.

10 feb. 2023, 15:17
Cea mai scumpă vacanță de Ziua Îndragostiților. Pentru ce a plătit un cuplu de români 45.000 euro

Când vine vorba de persoana iubită, românii sunt mereu generoși, lucru confirmat și anul acesta. Un cuplu de români și-a făcut cadou de Valentine’s Day o vacanță pentru care a plătit nu mai puțin decât 45.000 euro.

Cei doi îndrăgostiți vor călători cu un private jet la Zurich, vor avea parte de transfer privat cu limuzina și două nopți de cazare la un hotel de 5 stele din Elveția, potrivit news.ro.

În cele două zile, vor vizita Lindt Chocolate House și un atelier particular de ceasuri, iar cina va fi servită într-o atmosferă romantică la un restaurant local.

Cei doi români vor vizita și St. Moriz, cu Glacier Express. Acolo vor avea parte de un sejur de 5 zile, timp în care vor lua și lecții de schi. Pachetul include toate mesele, iar cinele vor fi servite într-un cadru romantic.

Citește și: Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Judecătorii au prelungit mandatul până după Valentine’s Day

Dar nu toți români și-au permis astfel de vacanțe de lux de Valentine’s Day. Cele mai multe sejururi au fost rezervate în țară. La mare căutare este Poiana Brașov, mai ales că și vremea atrage turiști pasionați de sporturi de iarnă.

Pentru Poiana Brașov, pachetele pentru două nopți de cazare pornesc de la 390 de euro/persoană. Prețul include cazare într-un decor romantic, o ședință de masaj în cuplu și acces la saună și jacuzzi.

Citește și: Horoscop special: Cine are noroc în amor de Valentine’s Day 2022

Unele cupluri au preferat să petreacă pe litoral. În stațiunile de la malul mării, pachete de două nopți de cazare pornesc de la 224 euro/cameră dublă, mai scrie news.ro.