Cea mai sexy concurentă de la Masterchef şi-a făcut selfie într-o ipostază incendiară şi a postat imaginea pe Facebook

Aurelia Dospina a participat la MasterChef şi a încântat privirile juraţilor, dar şi ale telespectatorilor cu fizicul său. Bruneta a gătit somon cu chiftele la preselecţie şi a fost acceptată, dar nu a reuşit să ajungă până la finalul show-ului, fiind eliminată din concurs, deoarece nu a reuşit să-i convingă pe juraţi.

RomaniaTV.net
18 mart. 2017, 15:28

Dacă la capitolul gătit nu a convins juriul îndeajuns, Aurelia Dospina are cu ce se mândri atunci când vine vorba de fizicul ei, lucru pe care l-a spus chiar în timpul emisiunii:

 „Fac fitness de 12 ani, am un stil de viaţă sănătos, drept dovadă arăt cum arăt la vârsta pe care o am”, le-a spus juraţilor.

La cei 49 de ani, Aurelia arată foarte bine şi nu ezită să ‘’împărtăşească’’ din calităţile sale prietenilor virtuali . Conştientă de formele ei fizice de invidiat, vâlceanca, care este directorul unei firme de construcţii speciale, postează pe pagina sa de Facebook fotografii prin care îşi pune trupul în valoare.

Cu rujul roz şi sânii la vedere, bruneta îşi face selfie-uri în diferite ipostaze provocatoare. Pe lângă imagini, mai postează şi mesaje, majoritatea fiind adresate sexului puternic:

„Dragi bărbaţi, nu uitaţi niciodată că mai există şi alţi bărbaţi, că femeia nu este nici c…ă, şi nici fraieră, ci că doar unii dintre voi sunt nişte boi şi se reped ca nişte tauri în călduri spre ea, pierzând esenţialul, iubirea ei’’, este cea mai recentă postare a Aureliei.