Cea mai sexy ISPITĂ de la „Insula Iubirii”, decizie – şoc înainte de NUNTĂ

Bianca Roman, cea mai sexy ispită din emisiunea "Insula Iubirii", urma să se căsătorească, peste doar câteva luni, cu cel pe care îl considera bărbatul vieții ei. Dar, în urmă cu doar câteva zile, femeia a avut o revelație.

28 apr. 2016, 07:20
Cea mai sexy ISPITĂ de la „Insula Iubirii”, decizie – şoc înainte de NUNTĂ

„Noi am mai fost căsătoriți și am divorțat. Mi-am dat seama că, deși sunt convinsă că el mă iubește, eu nu mai am aceleași sentimente. Îl respect și voi fi alături de el, dar ca prieten. Nu mai suntem împreună”, a spus Bianca Roman pentru SpyNews.

„A trebuit să fac asta, nu mai rezistam. Așa că am luat decizia să ne despărțim, îl voi ajuta cu tot ce are nevoie. Erau prea multe probleme între noi deja, nu aveam un viitor împreună. Așa că, acum, de Paște, voi sta cu părinții mei și voi găti, o voi ajuta pe mama să pregătească masa pentru această sărbătoare. Nu pot spune că mi-e greu, e mai bine așa pentru mine”, a explicat Bianca Roman.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de iubitul „ispitei”, Florin Iancu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Procurorii susţin că acesta ar fi furat o sumă uriaşă de la un supermarket.