Cea mai tristă ştire a zilei. Miss Piggy a anunţat că se desparte de broscoiul Kermit

Păpuşile Muppets, unul dintre cele mai îndrăgite seriale din lume, va reveni pe micile ecrane în această toamnă, dar telespectatorii vor avea o mare surpriză, un celebru cuplu dizolvându-se: cel format din Miss Piggy şi broscoiul Kermit.

04 aug. 2015, 19:10
Cea mai tristă ştire a zilei. Miss Piggy a anunţat că se desparte de broscoiul Kermit

Anuţul despărţirii a fost făcut de Miss Piggy, care a postat marţi pe contul său de Facebook: „După o analiză foarte atentă şi luând în considerare certurile tot mai dese, broscoiul Kermit şi cu mine am luat decizia dificilă de a încheia relaţia noastră romantică. Vom continua să lucrăm împreună la televiziune şi în toate programele mass-media de acum sau în cele cel vor fi inventate pe viitor, pentru tottdeauna şi în tot universul. Cu toate astea, vieţile noastre sunt acum distincte şi separate. Acesta este singurul nostru comentariu la o chestiune privată… nu dorim să oferim mai multe amănunte. Mulţumim pentru înţelegere”.

Vezi şi Cum au salutat păpuşile Muppets venirea pe lume a bebeluşului regal VIDEO

Pe de altă parte, broscoiul Kermit a dat de înţeles că decizia despărţirii nu a fost însă deloc luată de comun acord. „După o analiză atentă, luând în considerare certurile tot mai dese, domnişoara Piggy a luat decizia dificilă de a pune capăt relaţiei noastre romantice„, a scris Kermit.

Serialul Păpuşile Muppets va reveni pe micile ecrane la postul ABC, în luna septembrie.