Cum au salutat păpuşile Muppets venirea pe lume a bebeluşului regal VIDEO

Bucuria britanicilor nu cunoaşte margini, iar mesajele de felicitare pentru cuplul princiar continuă. Unul dintre acestea a venit de unde nici nu i-ar fi trecut cuiva prin cap.

RomaniaTV.net
23 iul. 2013, 14:39
Cum au salutat păpuşile Muppets venirea pe lume a bebeluşului regal VIDEO

Între mesajele de felicitare adresate cu ocazia venirii pe lume a bebeluşului regal, unul a venit de unde nimeni nu s-ar fi aşteptat: producătorii celebrului serial de televiziune „The Muppets” şi-au exprimat bucuria pentru naşterea prinţului de Cambridge, într-un mod specific celebrelor păpuşi.

„Hei, Kermit, nu este emoţionant? Kate este mămică, prinţul William este tătic! Şi a apărut un nou bebeluş regal, un băieţel”, îi spune Miss Piggy broscoiului.

„Este minunat, Piggy! Şi, de la Muppets şi toţi cei de aici, din Londra, unde filmăm noul nostru film, felicitări!”, a fost urarea producătorilor prin intermediul personajelor create ei, potrivit România TV.

„Nu te face să îţi doreşti să ai şi tu un bebeluş regal, al tău? Nu, Kermy?”, îl întreabă, la un moment dat, Miss Piggy pe Kermit. Iar broscoiul îi răspunde pe un ton posac „Nu, deloc!”, replică ce o supără pe Miss Piggy care îi spune că ştie  „cum să ucidă o mamă frumoasă”.