Ceaiul care are grijă de organism la schimbările de temperatură – cel mai eficient tratament pentru imunitate scazută. Se ia 10 zile, ajută şi la slăbit!

Pătrunjelul este foarte des folosit în bucătărie pentru prepararea diverselor mâncăruri, așadar va fi foarte ușor să preparam un ceai de pătrunjel.

08 mart. 2022, 14:52
Ceaiul care are grijă de organism la schimbările de temperatură – cel mai eficient tratament pentru imunitate scazută. Se ia 10 zile, ajută şi la slăbit!

Ceaiul care are grijă de organism primăvara. În primul rând, trebuie să cunoaștem beneficiile pe care le aduce pătrunjelul atunci când preparam ceai de pătrunjel. Așadar, unul dintre beneficiile aduse de acesta este detoxifierea organismului. Totodată, folosind ceai de pătrunjel ne vom purifică sângele, ne vom întări sistemul imunitar, vom combate balonarea însă s-a dovedit și faptul că atunci când se consumă ceai de pătrunjel se poate împiedică apariția cancerului. În cele din urmă, se pare că folosind ceai de pătrunjel vom avea doar de câștigat de pe urmă acestuia.

Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu cafea. Trucul ieftin care a dat pe spate orice gospodină! Rezultatele sunt uimitoare

În al doilea rând, un alt lucru pe care trebuie să îl știm despre administrarea de ceai de pătrunjel este acela că reduce travaliul la femeile însărcinate; așadar, este contraindicat acestora, deoarece le poate provoca chiar și avortul spontan.

Rețete pentru a prepara ceaiul de pătrunjel

Ceai de pătrunjel – rețeta simplă

Ingrediente

  • Frunze de pătrunjel.
  • 250 ml apă.

Mod de preparare

  • Apă se pune la fiert. Între timp, frunzele de pătrunjel, dacă sunt proaspete, se vor spală foarte bine și se vor pune într-o cană sau ceașcă (între două și trei lingurițe de frunze de pătrunjel).
  • Apă fierbinte se va turna peste frunzele de pătrunjel și se va lasă la infuzat timp de minimum zece minute; în cazul în care doriți să aveți un ceai de pătrunjel mult mai concentrat, îl puteți lasă la infuzat timp de 12-15 minute.
  • După ce a fost lăsat la infuzat suficient timp, ceaiul se va strecura și se va bea imediat.

Consumul de ceai de pătrunjel nu trebuie să depășească zece zile consecutive. Chiar dacă acesta are foarte multe beneficii, pot apărea reacții nedorite în cazul în care consumul indicat este mult prea mare. Pot apărea vărsături, stări de vomă sau diaree.

Ceaiul care te ajută să slăbeşti şi întăreşte sistemul imunitar. Poate înlocui cafeaua. Atenţie, se recomandă o singură cană pe zi!

În cazul în care dorești să urmezi o cură de slăbire, consumul de ceai de pătrunjel îți poate fi benefic. Așadar, află cum poți slabi band ceai de pătrunjel:

Rețeta de ceai de pătrunjel pentru a slabi fără riscuri

Ingrediente

  • una-două lingurițe de frunze de pătrunjel (30-40 de grame).
  • un litru de apă (aproximativ patru căni de apă a câte 250 ml fiecare).

Mod de preparare

  • Apă se pune la fiert și se fierbe bine, apoi se adaugă frunzele de pătrunjel și se da în clocot o singură dată.
  • Se acoperă cu un capac și se lasă la infuzat timp de cinci-zece minute.
  • Se strecoară și se consumă între una-două căni de ceai de pătrunjel (rece sau cald) pe zi, înainte de a lua masă.

Această rețeta de slăbit folosind ceai de pătrunjel trebuie folosită timp de două săptămâni…

În cele din urmă, se pare că ceai de pătrunjel aduce foarte mult beneficii pentru organism, atât timp cât nu se consumă în exces, deoarece pot apărea efecte secundare. Respectând doză maximă indicată, ceaiul de pătrunjel va va ajută foarte mult.

SURSA frunza-verde.ro