Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu cafea. Trucul ieftin care a dat pe spate orice gospodină! Rezultatele sunt uimitoare

Bicarbonatul de sodiu este produsul-minune din orice bucătărie. Acesta are utilizări multiple, dar atunci când îl combini cu puțină cafea, poți da chiar lovitura.

08 mart. 2022, 13:24
Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu cafea. Trucul ieftin care a dat pe spate orice gospodină! Rezultatele sunt uimitoare

Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu cafea. În momentul în care amestecăm o linguriță de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea putem avea parte de o soluție excepțională. Aceasta este aplicată pe piele și ajută la încetinirea creșterii părului de pe corp. Totodată, combinația dintre cele două ingrediente poate slăbi rădăcina părului, astfel că, în timp, nu se va mai vedea atât de inestetic odată cu creșterea sa.

Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu cafea. Iată cum se prepară soluția

Nu contează dacă sortimentul de cafea e ieftin sau scump. Cu oricare dintre ele vei obține o piele mai sănătoasă și strălucitoare.  Atât bicarbonatul, cât șii cafeaua au proprietăți de exfoliere excelente.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci bicarbonatul de sodiu cu cafeaua și puțină apă până se omogenizează, iar apoi se masează ușor zona dorită. Vei avea nevoie de o lingură de bicarbonat de sodiu, două linguri de cafea măcinată și 2 linguri de apă. După ce aplici amestecul, trebuie să lași 5 minute pe corp pentru a avea timp să acționeze.

Citește și: Ce se întâmplă în organismul tău după ce mănânci slănină cu ceapă şi brânză. Reţeta de slănină cu brânză ca la stână, simfonie în farfurie
La final, te speli bine și folosești o cremă de corp care este foarte hidratantă. Este indicat să faci acest pas imediat după ce ieși din duș, hidratarea pielii fiind extrem de importantă în rutina de îngrijire personală.

Deja este bine cunoscut faptul că bicarbonatul de sodiu reprezintă un ingredient minune în bucătărie, în remediile făcute în casă, dar și în soluțiile de curățare. Dar ce se întâmplă dacă pui mopul în apă cu bicarbonat de sodiu.

Unul dintre cele mai folosite obiecte casnice, considerat și cel mai greu de curățat, este mopul. În realitate, un truc simplu cu apă și bicarbonat de sodiu este tot ce ai nevoie pentru a avea mopul curat pentru cât mai mult timp.

Citește și: Reţetă excepţională de mujdei de usturoi, oferită de dr Ovidiu Bojor. Metoda de preparare le permite chiar şi celor care suferă de gastrită să-l consume