Ceaiul care detoxifică ficatul, curăță sângele şi reface celulele creierului. Recomandările Lidiei Fecioru: „Trebuie consumat în cure de câte trei luni”

În perioadele în care facem excese alimentare, organele noastre interne, mai cu seamă ficatul, sunt suprasolicitate. Iar acest lucru se întâmplă, pentru mulţi dintre noi, nu doar de sărbători, dar şi atunci când avem o perioadă stresantă sau când mergem în vacanţe şi testăm bucătăria altor popoare.

19 apr. 2022, 17:49
Ceaiul care detoxifică ficatul, curăță sângele şi reface celulele creierului. Recomandările Lidiei Fecioru: „Trebuie consumat în cure de câte trei luni”

După câteva zile de excese alimentare, organismul se resimte. Despre kilogramele în plus care se instalează comod pe burtă, şolduri, fese, coapse şi braţe nici nu mai vorbim. O problemă poate şi mai importantă este faptul că digestia se îngreunează, iar funcţionarea ficatului nu se mai realizează în parametri optimi. Ficatul are un rol deosebit de important în digestie, dar are şi funcţie de detoxifiere a corpului.

Ceaiul care detoxifică ficatul, recomandat de Lidia Fecioru

Parapsihologul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac eficient pentru detoxifierea ficatului, a organismului. Pe lângă asta, ceaiul recomandat de Lidia Fecioru curăţă sângele şi reface celulele creierului. Este vorba despre o infuzie de stafide, care, pentru efecte optime, ar trebui să fie consumat în cure de câte trei luni.

Citeste si Ce să faci în noaptea de Înviere ca să ai noroc la bani. Lidia Fecioru a dezvăluit secretul, ce ar trebui să avem în buzunar

Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui. Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 150g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adaugăm şi stafidele. Fierbem 5-6 minute, la foc mic.

Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat. Se bea dimineaţa. Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului. Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni„, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Citeste si Motivele pentru care cuplurile se despart. Lidia Fecioru a făcut anunțul: Sunt cele mai importante!

Beneficiile stafidelor

Consumul are o varietate de beneficii pentru sănătate, dintre care amintim:

Scad tensiunea arterială, datorită nivelului ridicat de potasiu pe care îl conțin. De asemenea, sunt pline de fibre dietetice care reduc rigiditatea vaselor sanguine;

Reduc nivelul de toxicitate din sânge. Acidoza reprezintă toxicitatea crescută a sângelui sau gazelor din sistemul respirator. Această afecțiune provoacă boli ale inimii, căderea părului, deteriorarea organelor interne, artrită, gută, calculi renale, fierbe, boli de piele, tumori și chiar cancer;

Combat febra, datorită proprietăţilor antibiotice și antioxidante;

Întăresc oasele, graţie cantităţii însemnate de calciu;

Ameliorează diabetul, prin aceea ca scad nivelul insulinei din sânge;

Îmbunătățesc viață sexuală;

Combate constipația datorită cantităţii mare de fibre pe care le conţin;

Previn cancerul.