Ceartă cu SCÂNTEI în unul dintre cele mai solide cupluri din România. „La nervi nu dau cu pumnul, dar cu palma…”

Chiar şi în cele mai solide cupluri apar momente tensionate şi nici vedetele nu fac excepţie. Unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc are de multe ori certuri cu scântei, care se lasă şi cu pagube serioase.

RomaniaTV.net
25 nov. 2016, 08:50

Ellie White şi Doru Tinca sunt impreuna de 9 ani, au doi copii frumosi si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri artist-manager din peisajul artistic romanesc. Cu toate acestea, cand vine vorba despre „micile” neintelegeri conjugale si certurile lor, cei doi recunosc ca sunt un cuplu vulcanic. In timpul disputelor lor in contrdictoriu partenerul artistei recunoaste ca simte nevoia sa dea cu pumnul, ceea ce a produs uneori „avarii”. Din fericire doar in casa, ceea ce s-a putut repara fara frea mari probleme, potrivit wowbiz.ro.

„Stiti ce nu vede lumea, dintre noi doi ea se enerveaza cel mai repede. Eu ma enervez greu si tin in mine, dar la Elena, daca s-a enervat, e gata, ai pus-o! Atunci, trebuie sa rupi usa, sa fugi. Eu sunt ala care distrug cand ma enervez, ea, nu. Ea tine in ea si tace! Eu sunt „mai relaxat”: ma intorc, sparg un zid, o usa si plec, dar ea… ea nu vorbeste. Am la activ doua usi si un perete”, a declarat Doru Tinca.

„Problema e ca nu-si da seama de dimensiunile lui si cand vrea sa iasa din camera, iese cu totul. Mai bine ca scoati furia din tine, decat sa te arunci de pe un pod”, spune si Ellie White.

„M-am suparat odata rau si am dat cu palma foarte tare. Am zis:”la muma-sa” si am dat una si mi-a trecut mana prin zid. A doua zi a trebuit sa chem baietii sa schimbe toata bucata de perete. Nu neparat ca dau cu pumnul, dau cu palma in ziduri de draci. Bine ca nu aveam acasa pereti de ciment, ca la fiecare eveniment ma vedeati cu bratul in ghips”, a spus Doru Tinca.