Ceas cu DIAMANTE dispărut din casa unui român. Doi cetăţeni străini sunt cercetaţi

Poliţiştii efectuează cercetări asupra a doi cetăţeni străini care deţin o firmă de construcţii şi care sunt bănuiţi că au sustras de la locuinţa unui client un ceas cu diamante în valoare de aproximativ 30.000 de Euro.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 15:37
Ceas cu DIAMANTE dispărut din casa unui român. Doi cetăţeni străini sunt cercetaţi

„Poliţiştii Postului de Poliţie Adunaţii Copăceni, din cadrul Secţiei numărul 1 de Poliţie Rurală Călugăreni au fost sesizaţi de R. L., de 50 ani, din municipiul Brăila, că din locuinţa pe care o deţine în localitatea Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, i-a fost sustras un ceas cu diamante în valoare de aproximativ 30.000 de Euro, de către doi cetăţeni străini”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Cristian Şuţă.

Conform acestuia, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că partea vătămată a invitat la locuinţa sa doi bărbaţi în vârstă de 48 ani şi respectiv 39 ani, cetăţeni străini cu reşedinţa în România, pentru a încheia un contract de reabilitare şi modernizare a locuinţei prin firma acestora. Potrivit Agerpres, după plecarea acestora, proprietara a reclamat lipsa din locuinţă a unui ceas, cu diamante, pe care îl estimează ca având o valoare de aproximativ 30.000 de Euro.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat asupra celor doi cetăţeni străini cu naţionalitate turcă.