Ceasul biologic chinezesc prezice boala fără greşeală. Cum poţi afla daca eşti în pericol

Ceasul biologic chinez arata intervalele in care circula energia prin partile corpului nostru. Concentratia de energie atinge un nivel puternic intr-o anumita zona a corpului la fiecare doua ore.

25 apr. 2016, 07:50
Ceasul biologic chinezesc prezice boala fără greşeală. Cum poţi afla daca eşti în pericol

Acest ceas biologic este o metoda veche care arata intervalele de timp in care energia curge prin organism, scrie sanatosi.ro. Prin atingerea celui mai ridicat nivel intr-o anumita parte a corpului putem recunoaste problemele.

Citeşte şi Durata de viaţă e stabilită de numărul de la pantofi

In acest moment functiile corpului sunt redate cel mai bine, iar in cazul in care exista probleme, simptomele vor fi mai proeminente in aceasta perioada de timp.

Un medic de medicina chineza ii cere mai intai pacientului sa ii spuna in ce moment al zilei apar simptomele sau tulburarile din organism. In acest fel el va sti in ce parte a corpului este problema, ceea ce inseamna, ca va localiza energia care circula cu dificultate sau care este in exces.

Este recomandat sa urmati ceasul biologic si sa notati pe timpul zilei, atunci cand apar unele simptome, cum ar fi oboseala, dureri, si alte simptome asemanatoare.

Mai este bine sa retineti momentul cand aveti mai multa energie, si atunci cand te trezesti in timpul noptii indica o problema intr-o anumita parte a corpului.

Timpul dintre cele mai puternice functii ale corpului (12 ore mai tarziu functia acestui organ va fi minima)

-5-7 colon
-7-9 stomac
-9-11 splina si pancreas
-11-13 inima
-13-15 intestin subtire
-15-17 vezica urinara
-17-19 rinichii
-19-21 muschii inimii
-21-23 duoden (termoreglare)
-23-1 vezica biliara
-1-3 ficat
-3-5 plamani

Citeşte şi HOROSCOP CHINEZESC. Previziuni APRILIE 2016

Cand un organ este la la apogeul energetic, cel de pe partea opusa a ceasului biologic (diferenta 12 ore) are cel mai scazut nivel de energie.

Daca mancati seara tarziu, mancarea nu este bine absorbita in intestinul subtire.

In timpul activitatii maxime toate functiile sunt accelerate. Daca exista boli ale nivelului de energie, care impovareaza suplimentar sistemul organului respectiv, ele arata apoi cele mai puternice simptome, si ca este timpul sa luati masuri pentru a reduce excesul de energie.