Ceasul chinezesc care nu da greş niciodată! El îţi spune ce organ nu funcţionează şi care sunt bolile pe care le poţi avea

Corpul nostru este construit să conțină un sistem energetic de meridiane, altele decât sistemele cunoscute, cum ar fi sistemul limfatic, sistemul nervos, etc. Spre deosebire de vasele de sânge, aceste meridiane sunt canale prin care curge energia în loc de sânge. Ele afectează corpul și schimbul de substanțe din el. Important este că aceste meridiane pot spune ce organe sunt bolnave și care sunt sănătoase în funcție de ceasul chinezesc, care nu dă greș niciodată!

RomaniaTV.net
13 iul. 2016, 14:01
Ceasul chinezesc care nu da greş niciodată! El îţi spune ce organ nu funcţionează şi care sunt bolile pe care le poţi avea

Acest „ceas biologic” din China ne poate arăta intervalele în care energia circulă prin corp, și cele mai puternice nivele de energie într-o zonă a corpului la fiecare două ore. În cazul în care există probleme în acest domeniu special, simptomele sunt vizibile.

Citeşte şi  Experţii americani se aşteaptă la o posibilă infectare cu superbacterii în următoarele luni

Există un număr total de 12 meridiane, aparținând fiecărui organ major. Acestea sunt plămânii, intestinul gros, stomacul, splina, inima, intestin subțire, vezică, zona inimii, rinichilor, duoden, vezica biliara și meridianele ficatului. Potrivit lui yin-yang, ele sunt împărțite în șase yin și șase meridiane yang. Meridianele yin aparțin organelor care colectează, substanțe de stocare și de proces și energie: ficatul, plămânii, splina, inima, rinichi si inima zonei.

Continuarea pe elli.ro