Ceasul de peste 150.000 de euro care i-a fost furat lui Cosmin Olăroiu în Italia, acum o lună şi jumătate, a fost recuperat în Dubai

Veşti bune pentru Cosmin Olăroiu, după ce, la sfârşitul lunii august, i-a fost furat ceasul în Italia, pe stradă, la Milano. Obiectul de lux a fost recuperat în Emiratele Arabe Unite, de poliţia din Dubai, după ce a fost vândut de mai multe ori.

14 oct. 2021, 15:22
Ceasul de peste 150.000 de euro care i-a fost furat lui Cosmin Olăroiu în Italia, acum o lună şi jumătate, a fost recuperat în Dubai

La finalul lunii august, fostul antrenor al echipei chineze Jiangsu Suning se plimba pe Via della Spiga, din Milano, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat.

Cosmin Olăroiu și partenera sa de viață ar fi fost urmăriți de către doi pungași care puseseră ochii pe bijuteria de la mâna antrenorului.

Cosmin Olăroiu a declarat că totul s-a întâmplat preț de doar câteva momente. Antrenorul a fost abordat de către doi bărbați pe stradă, unul l-a bătut pe umăr în timp ce celălalt l-a îmbrățișat timp de câteva secunde, timp în care i-a dispărut ceasul valoros de la încheietura mâinii.

După o lună şi jumătate şi după ce a fost vândut de mai multe ori de-a lungul Europei, ceasul a fost recuperat de poliţia din Dubai, care a arestat trei persoane cu această ocazie, informează gulfnews.com.

Ceasul lui Cosmin Olăroiu costă 179.000 de dolari şi este produs doar în 5 exemplare

Ceasul pe care cei doi infractori i l-au furat lui Cosmin Olăroiu este un obiect prețios, în valoare de 179.000 de dolari, mai exact un Richard Mille RM 011 Lotus NTPT Rose Gold Special Edition, potrivit Playtech.

Ceasul care i-a fost furat lui Cosmin Olăroiu este un model produs în numai cinci exemplare, pe care Cosmin Olăroiu l-a primit cadou de la foștii săi patroni, șeicii care dețin clubul de fotbal Ali Ahli Dubai, acolo unde Cosmin Olăroiu a fost antrenor principal timp de mai multe sezoane.

„Ceasul a fost recuperat de Departamentul de Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai. Trei suspecţi au fost arestaţi”, a precizat poliţia din Dubai, pe contul său de Twitter.

Antrenorul Cosmin Olrăroiu şi-a exprimat recunoştinţa faţă de forţele de poliţie din emirat pentru recuperarea ceasului său scump.

„Poliţia din Dubai şi-a arătat profesionalismul în recuperarea ceasului furat. Acest lucru arată de ce Dubai este cel mai sigur oraş din lume. Oamenii trăiesc aici fără să-şi facă griji că li se poate întâmpla ceva”, a spus el, potrivit Khaleej Times, citat de News.ro.

Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

Citeşte şi: Momente grele pentru familia Anamariei Prodan. Reghe a făcut anunţul: „Are cancer”