Momente grele pentru familia Anamariei Prodan. Reghe a făcut anunţul: „Are cancer”

Momente grele pentru familia Anamariei Prodan, în plin scandal de divorţ. Pe lângă situaţia grea prin care trece vizavi de căsnicia sa, Reghe are o mare tristeţe, sănătatea mamei sale. Femeia suferă de cancer, iar acum urmează un tratament pentru a se însănătoşi.

14 oct. 2021, 14:58
Momente grele pentru familia Anamariei Prodan. Reghe a făcut anunţul: „Are cancer”
Momente grele pentru Laurentiu Reghecampf

Momente grele pentru familia Anamariei Prodan. Mai exact, mama lui Laurențiu Reghecampf suferă de cancer, iar din această cauză antrenorul nu vrea să facă nicio declarație despre celelalte probleme din viața lui, spunând că mama sa e primordială acum.

Momente grele pentru familia Anamariei Prodan

Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat recent Laurențiu Reghecampf.

Acesta a refuzat să discute despre orice alt subiect, legat în primul rând de cariera sa profesională, deşi în ultima vreme s-a speculat pe seama revenirii la FCSB, relatează Playsport.

Impresara declara la un moment dat că se înţelegea foarte bine cu soacra ei. „Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su! Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la trei şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan, despre soacra sa.

Citeşte şi: Primele imagini cu iubita lui Reghe însărcinată. Asemănarea izbitoare cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului

Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghecampf a depus actele de divorț

Anamaria Prodan rupe tăcerea și recunoaște, pentru prima dată de când au apărut zvonurile despărțirii dintre ea și Laurențiu Reghecampf, că în căsnicia ei există probleme.

El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul.

Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială.

 Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.


loading...