Ceaţa a deviat cursele aeriene

Ceaţă densă, noaptea trecută, în Capitală. Din această cauză, o aeronavă nu a putut ateriza pe Aeroportul Băneasa, iar avionul a fost trimis la Sibiu, unde 120 de pasageri au aşteptat toată noaptea să fie preluaţi şi să ajungă acasă. Alte două curse care veneau spre Bucureşti au fost deviate la Constanţa.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 06:38
Ceaţa a deviat cursele aeriene

Cursa Blue Air care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Băneasa venea de la Roma. Pasagerii spun că, încă de la plecare, zborul a fost amânat câteva ore.

120 de oameni au aşteptat mai bine de şase ore la Sibiu, fără ca autorităţile aeroportului să îi bage în seamă. Oamenii spun că, în tot acest timp, au primit doar un sandwich şi suc. Nu au avut apă suficientă, magazine de unde să cumpere mâncare şi nici măcar scaune pe care să stea.

Spre dimineaţă, trei autocare i-au preluat pe pasageri şi i-au dus la Bucureşti.

Probleme au fost şi pe Aeroportul Otopeni. Peste 150 pasageri din două curse aeriene programate să ajungă în Capitală au fost nevoiţi să-şi petreaca noaptea la Constanţa. Conducerea Aeroportului Otopeni a luat, în ultimul moment, decizia să le devieze către Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Oamenii au fost cazaţi la hotelurile din oraş.