Cei 4 adolescenţi din Marea Britanie care au bătut două tinere pentru că au refuzat să se sărute în faţa lor, trimişi în judecată

Patru adolescenţi din Marea Britanie vor fi judecaţi, sub acuzaţia de atac homofob, dar şi alte infracţiuni, după ce au agresat două tinere gay care au refuzat să se sărute în faţa lor, într-un autobuz londonez, informează BBC.

25 iul. 2019, 20:00
Cei 4 adolescenţi din Marea Britanie care au bătut două tinere pentru că au refuzat să se sărute în faţa lor, trimişi în judecată

Melania Geymonat (28 de ani) şi partenera ei, Chris (29 de ani), au fost agresate fizic şi verbal în timp ce călătoreau cu un autobuz supraetajat spre Camden Town, în noaptea de 30 mai. Cele două au suferit traumatisme severe la faţă şi au avut nevoie de spitalizare pentru că au refuzat să se sărute în faţa celor patru agresori.

Potrivit BBC, inculpaţii, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, sunt acuzaţi de infracţiuni motivate de ură şi vor compărea în faţa tribunalului de Highbury Corner Youth pe 21 august.

Potrivit Scotland Yard, trei dintre suspecţi sunt acuzaţi şi de alte infracţiuni, astfel:

– un adolescent de 16 ani, din Wandsworth, sudul Londrei, este inculpat pentru furt şi posesie de bunuri furate
– un alt adolescent de 16 ani, din Kensington and Chelsea, este acuzat de posesie de canabis
– un adolescent de 15 ani, tot din Kensington and Chelsea, acuzat de posesie de bunuri furate.

Vorbind despre atac, Melania Geymonet a declarat că cei patru tineri au spus „cuvinte extrem de agresive, au vorbit despre poziţii sexuale, lesbiene şi le-au cerut să se sărute pentru ca ei să se poată uita”.

Aceasta a mărturisit că atacatorii au aruncat cu monede în partenera ei, Chris, şi că a fost lovită în momentul în care a încercat să „o scoată pe Chris de acolo”.