Cei 4 români care și-au găsit sfârșitul în tragicul accident din Italia vor fi repatriați. Rudele au anunțat când va avea loc înmormântarea

Patru români au pierit în tragicul aaccident de autocar din Italia. Autovehicului s-a prăbușit de pe un pod, iar printre pasageri se număra și o familie de români cu doi copii.

11 oct. 2023, 19:54
Cei 4 români care și-au găsit sfârșitul în tragicul accident din Italia vor fi repatriați. Rudele au anunțat când va avea loc înmormântarea
Cei 4 români care și-au găsit sfârșitul în tragicul accident din Italia vor fi repatriați. Rudele au anunțat când va avea loc înmormântarea

Tragedia uriașă care a lovit Italia la începutul lunii octombrie, soldată cu 21 de morți, s-ar fi putut produce din unor probleme de sănătate ale șoferului de autocar. Presa italiană spune că este posibil ca acestuia să i se fi făcut rău la volan, având în vedere că nu sunt urme de frânare pe șosea.

Citește și: Curentul JET aduce un carusel de temperaturi şi iarnă timpurie

Autocarul efectua cursa ocazională dintre Veneția și un camping. La bordul lui se aflau cetățeni de mai multe origini. Drumul morții a fost drumul încapoi spre camping. Autocarul aparținea companiei „La Linea”. La bordul lui ar fi fost și un grup de cetățeni ucraineni și câțiva cetățeni germani. Printre răniți se numără cetățeni ucraineni, francezi, croați și germani, a declarat pentru RAI prefectul din Veneția Michele Di Bari.

Citește și: Pericolul ascuns din spatele telefonului mobil! Un tânăr de numai 25 de ani a murit

Patru români se află printre victimele accidentului cumplit care a avut loc în Italia, în apropiere de Veneția. Cei 4 conaționali se aflau, din păcate, în autocarul care a căzut în gol de un pod, după care a luat foc. Doi adulți și cele două fiice ale lor, în vârstă de 8 și 13 ani. Corriere della Sera a publicat lista tuturor victimelor tragediei. Aurora Maria, născută în 2015 și Georgiana Elena, născută în 2010, au sfârșit alături de părinții lor: Mihaela Loredana, născută în 1981 și Mircea Gabriel, născut în 1978.

Rudele au precizat când va avea loc înmormântarea. Membrii familiei vor fi repatriați miercuri, 11 octombrie, iar înmormântarea va avea loc joi, la Câmpulung Muscel, de unde era de fel soția târgovișteanului. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Domnească, din Câmpulung Muscel: „Miercuri, cei dragi vor fi aduși acasă, iar joi urmează înmormântarea lor la Câmpulung Muscel. Mulțumim din inimă pentru sprijinul și implicarea voastră, mai ales a Statului român care s-a ocupat de repatrierea celor 4 rude ale noastre. Înmormântarea va avea loc joi la Biserica Domnească din Câmpulung Muscel, lângă statuia eroilor, la ora 12:00. Toți cei care pot sunt așteptați alături de familia îndurerată în această perioadă grea”, a anunțat Viorel Barbu, fratele Mihaelei Ogreazeanu.