Cei de la RAR au avut parte de surpriza vieții lor. Ce bolid le-a călcat pragul. Nu le-a venit să creadă

Cei de la RAR au rămas uimiți ce bolid exclusivist le-a călcat pragul. Mașina părea desprinsă dintr-o altă dimensiune, iar reprezentanții RAR au vrut să o fotografieze că doar nu în fiecare zi vezi o așa mașină.

08 nov. 2022, 16:45

Cei de la RAR au rămas uimiți ce bolid exclusivist le-a călcat pragul. În fiecare zi, reprezentanții RAR văd sute de mașini care mai de care mai exclusiviste, însă aceasta chiar le-a întrecut pe toate.

Ce viteză atinge bolidul exclusivist și ce model este

Mașina cu pricina este un model exclusivist fabricat în anul 1953. Proprietarul a venit la RAR pentru obținerea vitezei tehnice. Reprezentanții RAR au fotografiat bolidul și au ținut să posteze și pe contul oficial de Facebook fotografii cu modelul care pare chiar unicat.

„La sediul R.A.R. din Calea Griviței am avut plăcuta surpriză să întâlnim o legendă „micro” a autovehiculeor pe trei roți, un Messerschmitt KR175. Este prima variantă Kabinenroller (în traducere adaptată – scuter cu cabină – n.r.) a celebrului constructor german de avioane din al Doilea Război Mondial, care și-a făcut debutul în 1953, urmând ca în 1956 să fie înlocuit cu varianta KR200. Denumirea „scuterului” vine de la motorul său unicilindru de 175 cmc, în doi timpi, care dezvoltă 11 CP și un cuplu motor maxim de 12,75 Nm. Are două roți directoare în față și una singură în spate care face și tracțiunea, iar după spusele constructorului poate să atingă viteza maximă de 80 km/h. Un detaliu important pentru modelul de față este că vopseaua este cea autentică.”

Imediat pasionații de mașini au reacționat și au rămas impresionați de modelul mașini, iat fotografia cu pricina a reușit să strângă aproximativ 900 de aprecieri.

„Wow”, „O bijuteri pe patru roți” sau „Super bolid”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de împătimiții bolizilor.

Citește și: Ceaiul care tratează rapid răceala şi gripa. Tratează durerile de cap şi previne îmbătrânirea

Citești și: Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt: „Aşa stau lucrurile între noi doi”