Cei doi agenţi de la Poliţia Rutieră Timiş, acuzaţi că au luat mită de la un şofer, au fost arestaţi

Cei doi agenţi de la Poliţia Rutieră Timiş care au fost reţinuţi, sâmbătă, după ce ar fi luat mită de la un şofer pentru a nu-i reţine permisul de conducere au fost arestaţi pentru 29 de zile de Tribunalul Timiş.

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 11:41
Cei doi agenţi de la Poliţia Rutieră Timiş, acuzaţi că au luat mită de la un şofer, au fost arestaţi

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Timiş, cei doi agenţi de la Poliţia Rutieră Timiş care sunt suspectaţi că au pretins şi au luat mită 600 de lei de la un şofer au fost arestaţi preventiv, sâmbătă seara, pentru 29 de zile.

Cei doi agenţi ai Poliţiei Rutiere Timiş au fost reţinuţi, sâmbătă, pentru că ar fi luat mită de la un şofer pentru a nu-i reţine permisul de conducere pentru indisciplină în trafic.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Ion Braşoveanu, declara că cei doi agenţi ar fi solicitat de la un şofer suma de 600 de lei, care apoi i-a denunţat.

Marţi, şase poliţişti de la Secţia 12 din Periam au fost audiaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru luare de mită de la şoferi, cinci dintre ei primind mandate de arestare pentru 29 de zile.

Joi, alţi doi poliţişti, de această dată din localitatea Jebel din judeţul Timiş, au fost audiaţi pentru că ar fi luat mită de la un ofiţer DGA aflat sub acoperire. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri a fost arestat de Tribunalul Timiş.

Vineri, alţi doi agenţi de poliţie din oraşul Sânnicolau Mare au fost audiaţi la Parchetul Tribunalului Timiş, după ce au solicitat şi au primit mită de la un ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie care, aflat sub acoperire, a încălcat regulile de circulaţie şi a fost oprit de cei doi agenţi care i-au solicitat o sumă de bani pentru a nu-l amenda.

Aceştia au fost reţinuţi, iar sâmbătă au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile de Tribunalul Timiş.