Cei doi agresori din judeţul Buzău implicaţi în conflictul de la Stăneşti, arestaţi pentru 30 de zile

Cei doi agresori implicaţi în conflictul de duminică din localitatea Stăneşti, unul de 23 şi celălalt de 28 de ani, ambii din judeţul Buzău, au fost arestaţi luni seara pentru 30 de zile, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

15 iun. 2020, 19:36
Cei doi agresori din judeţul Buzău implicaţi în conflictul de la Stăneşti, arestaţi pentru 30 de zile

Poliţiştii au demarat, duminică seara, cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, în urma unei intervenţii la un conflict pe raza comunei Stăneşti.

VIDEO Descindere în forţă la clanurile care au atacat poliţia

În urma unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.

„Imediat, poliţiştii prezenţi la faţa locului au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecţionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale. (…) Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj”, a declarat, duminică, Victor Ţuhaşu. 


loading...