VIDEO Descindere în forţă la clanurile care au atacat poliţia

Zeci de mascaţi şi poliţişti au venit la domiciliul celor doi atacatori care ieri au făcut un scandal monstru. Au atacat poliţiştii, şi-au tăiat cătuşele cu toporul, iar mai apoi au fugit. #romaniatv# a prezentat imagini în exclusivitate din casa unde aceştia au intrat. În aceste momente se ridică probe şi anchetatorii fac percheziţii pentru a se decide dacă aceştia vor rămâne după gratii în arestul preventiv. 

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 08:21
VIDEO Descindere în forţă la clanurile care au atacat poliţia

Scandalul a pornit după ce doi indivizi din Buzău care erau în vizită la o familie în comuna Stănești, judeţul Gorj, s-au enervat că n-au găsit magazinul deschis. Ei au intrat peste familia proprietarului și au luat la bătaie un tânăr. IPJ Gorj a fost sesizat prin 112 duminică după-amiază că,a izbucnit un scandal provocat de doi bărbați, aflați în stare de ebrietate.

Citeşte şi: Poliţişti umiliţi de scandalagii în Gorj: i-au înjurat, scuipat şi ameninţat cu bătaia VIDEO

Polițiștii sosiți la fața locului au încercat să-i imobilizeze pe cei doi, reușindu-se încătușarea unuia dintre acestia, moment în care cel de-al doilea bărbat a devenit violent în limbaj și comportament, opunandu-se imobilizării. Profitând de situația creata, cel încătușat a scăpat din imobilizare și împreună cu celalalt, însoțiți și de alte persoane, i-au înjurat, scuipat şi ameninţat cu bătaie pe oamenii legii.

Poliţiştii s-au retras şi au cerut întăriri. Până au venit întăriri atacatorii și-au tăiat cătușele cu topoarele și au fugit. Unul dintre tineri în vârstă de 23 de ani a fost prins și dus la audieri, iar la scurt timp a fost prins și cel de al doilea. La audieri au fost duse și persoane din familia la care cei doi erau în vizită.