Cei doi elevi eminenţi dispăruţi au fost găsiţi VIDEO

Campionul naţional la Tir din Vrancea şi-a sunat părinţii din gara din Constanţa. Iar vicecampionul naţional la karate din Dâmboviţa a fost recunoscut într-o gară din Suceava, informează România TV. Oamenii au anunţat imediat poliţia.

24 mai 2014, 11:04
Cei doi elevi eminenţi dispăruţi au fost găsiţi VIDEO

Ciprian, în vârstă de 14 ani, e vicecampion naţional la karate şi trăieşte în Târgovişte. El a fugit de acasă şi şi-a şters toate documentele din calculator. Disperaţi, părinţii au împânzit oraşul cu pozele lui. Totul s-a dovedit a fi un succes, pentru că Ciprian a fost recunoscut în Gara Vereşti din Suceava.

„L-am văzut prin geamul de aici pe peron şi l-am recunoscut. Era dezorientat, nu ştia unde să se ducă. L-am recunoscut şi am sunat la 112”, a spus cel care l-a recunoscut pe băiat.

„Era speriat pentru că cineva a strigat: „Bă, tu eşti ăla de la TV”. Atunci s-a speriat şi s-a urcat în trenul spre Botoşani. Când a venit Poliţia a spus că într-adevăr el este băiatul”, a mai spus o femeie.

Şi campionul naţional la Tir din Vrancea, dispărut în urmă cu 3 zile, a fost identificat tot într-o gară, la Constanţa. Elevul de 16 ani a cerut telefonul unui călător de pe peron. El şi-a sunat părinţii şi le-a cerut să vină să-l ia acasă.