CEI MAI BUNI AMANŢI ai zodiacului. Vezi pe ce loc se află iubitul tău

Care crezi că este zodia cea mai pricepută în pat? Vezi mai jos cine este cel mai bun amant al zodiacului şi pe ce loc se află iubitul tău.

07 mart. 2013, 11:42
CEI MAI BUNI AMANŢI ai zodiacului. Vezi pe ce loc se află iubitul tău

Locul 1: Scorpionul

Este sexy, şarmant şi de cele mai multe ori înfăţişarea lui este cel mai bun preludiu. Când ajungi cu el în pat, îţi dai seama că este foarte priceput.

Locul 2: Racul

Nu ai zice că este un amant fără cusur. Indiferent de tehnicile pe care le stăpâneşte sau nu, el are un atu: se implică în ceea ce face cu tot sufletul.

Locul 3: Fecioara

Este un amant foarte priceput, dar nu se poate dezlănţui decât lângă o femeie pe care o cunoaşte şi în care are încredere. Când se simte în siguranţă lângă tine vei observa schimbarea.

Locul 4: Leul

E gata să facă orice ca să-ţi demonstreze că se pricepe mai bine decât fostul tău. E atât de şarmant şi plin de încredere încât ajunge să se uite la tine ca să ajungi în pat cu el.

Locul 5: Balanţa

Chiar dacă nu s-ar zice, bărbatul Balanţă are multă experienţă în materie de sex şi este un fin cunoscător al celor mai exotice şi rafinate tehnici sexuale.

Locul 6: Capricornul

Te urmăreşte cu atenţie în timpul sexului şi, încet, încet învaţă exact ce îţi place. În relaţiile de lungă durată este un amant foarte bun.

Locul 7: Berbecul

Problema lui este că îi place să treacă direct la acţiune, fără să mai piardă timpul cu romantisme pe care el le consideră inutile. Este un amant priceput, dar cam grăbit.

Locul 8: Taurul

Este amantul perfect pentru femeile care vor cât mai mult romantism. Nu se lasă pradă dorinţelor de moment şi îi place să pregătească cu grijă fiecare întâlnire.

Locul 9: Vărsătorul

Este o adevărată enciclopedie de poziţii sexuale, jucării şi tehnici erotice. De fapt, această goană continuă după tehnici exotice îi distrage atenţia de la scopul final.

Locul 10: Peştii

Emoţia momentului, romantismul sunt mai importante pentru el decât contactul sexual în sine. Este un amant leneş şi, odată ajunsă în pat cu el, vei descoperi că tu trebuie să faci totul.

Locul 11: Gemenii

Problema este că se pricepe mai bine la vorbe decât la „acţiune”. Poate că la început te vor excita cuvintele lui erotice, dar asta nu este de ajuns ca să-l facă un amant bun.

Locul 12: Săgetătorul

Îi place vânătoarea, tachinarea, iar când te-a cucerit deja se gândeşte la o nouă ţintă. Când ajungeţi în pat, deja e plictisit de „relaţie” şi nu îşi mai dă interesul să te facă să te simţi bine.