Cei mai periculoși interlopi din România, eliberați din închisoare. Bairam și paranghelie de zile mari la poarta penitenciarului

E petrecere mare în familia lui Petre Geamănu, după ce interlopul a fost eliberat din închisoare. A fost așteptat de zeci de apropiați în fața penitenciarului Rahova.

25 feb. 2023, 10:56
Cei mai periculoși interlopi din România, eliberați din închisoare. Bairam și paranghelie de zile mari la poarta penitenciarului

E petrecere mare în familia lui Petre Geamănu, după ce interlopul a fost eliberat din închisoare. A fost așteptat de zeci de apropiați în fața penitenciarului Rahova.

Petre Geamănu, pe numele lui real Petre Ilie, a stat timp de un an și jumătate după gratii. Cele mai importante persoane din viața lui au stat cu sufletul la gură în fața penitenciarului și l-au așteptat să iasă. Revederea a fost emoționantă. Toți au filmat momentul în care celebrul interlop a devenit din nou un om liber.

Citește și Celebrii interlopi au trecut la afaceri curate. Construiesc un mare cartier rezidențial în București

Cum a ieșit pe poarta Penitenciarului Rahova, zeci de prieteni și rude au sărit să-l ia în brațe, iar Petre Gemănu a fost foarte bucuros să vadă câți oameni au venit să-l întâmpine. Interlopul a deschis apoi o sticlă de șampanie și cei prezenți au pozat și filmat fiecare moment și au postat imaginile pe rețelele sociale.

Distracția nu s-a terminat în fața închisorii, desigur. Fiind cunoscut pentru petrecerile sale de lux, cel mai probabil Petre Geamănu a plecat alături de prietenii lui să petreacă în continuare într-un loc mai discret.

Petre Gemănu a ajuns după gratii pentru acuzaţiile de camătă şi şantaj, inclusiv la adresa unor dezvoltatori imobiliari, „taxa de protecţie” fiind colectată cu ajutorul unor practicanţi de sporturi de contact.

Cei mai periculoși interlopi, în libertate. Bebino a fost eliberat

Traficantul de droguri Marius Alecu – alias Bebino sau King Kong din Berceni – a fost eliberat, după ce, zilele trecute, judecătorii au decis că acesta a executat deja condamnarea de un an și șase luni primită luna trecută.

Marius Alecu a fost condamnat definitiv pe 13 ianuarie a.c., la un an și șase luni de pușcărie: „Condamnă pe inculpatul ALECU EMIL MARIUS, (date), la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, faptă comisă în data de 28.01.2022. Dispune executarea pedepsei prin privare de liberate. (…) Dispune confiscarea specială a armei tip pistol de culoare neagră, din metal, fără serie și inscripții, cu două tuburi cartușe cu glonț, cal. 9mm depuse în camera de corpuri delicte a IPJ Ialomiţa, conform Dovezii seria H nr. 0291014 din 15.02.2022 și patru cartușe cu glonț cal. 9 mm, depuse în camera de corpuri delicte a DGPMB – SCJSO”.

Citește și Doliu în lumea interlopilor! Întregul oraș blocat de cortegiul funerar

Imediat, Bebino a făcut contestație la executare și, zilele trecute, a reușit să îi impresioneze pe judecători. „Admite contestația la executare formulată de contestatorul Alecu Emil Marius, și în consecință: Scade din durata pedepsei de 1 an și 6 luni închisoare aplicată prin sentința penală nr. 568/14.10.2022 a Judecătoriei Slobozia definitivă prin DP 52/A/13.01.2023 perioada executată sub măsuri preventive privative de libertate reținută conform sentința penală nr. 635/ 27.05.2021 a Tribunalului București definitivă prin DP 60/A/16.01.2023, respectiv perioada din 15.01.2020 până în data de 10.03.2021. Întrucât din pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, petentul a executat din mandatul aflat în executare cu nr. 775/17.01.2023 emis de Judecătoria Slobozia perioada cuprinsă între 15.01.2020 la zi, anulează mandatul de executare menționat și dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului, dacă nu este arestat sau reținut în altă cauză”, a decis instanța, potrivit Spynews.