Cei mai proşti hoţi din România. Au vrut să spargă un magazin cu telefoane, dar s-au făcut de tot râsul

Patru tineri un fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să spargă un magazin cu telefonae mobile din Timişoara. Marţi dimineaţa când au fost aduşi la reconstituire, hoţii au aflat că cele mai multe dintre telefoanele furate de ei erau doar simple machete de plastic.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 14:54
Cei mai proşti hoţi din România. Au vrut să spargă un magazin cu telefoane, dar s-au făcut de tot râsul

Patru tineri, printre care și un minor, au fost duși marţi dimineaţa de polițiști la magazinul de telefonie mobilă pe care l-au spart la sfârșitul săptămânii trecute. Cei patru le-au arătat polițiștilor modul în care au reușit să pătrundă în societate, dar și toți pașii urmați în timpul jafului.

Trei dintre ei sunt în continuare în arest preventiv, în timp ce al patrulea este cercetat în stare de libertate, pentru că este minor. Tinerii sunt acuzați că au spart mai multe reprezentanțe de telefonie mobilă din centrul orașului și au creat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro.

Potrivit tion.ro, ultima spargere ar fi fost cu ghinion pentru ei, chiar și în cazul în care nu ar fi fost săltați de polițiști. Și asta pentru că dintre cele 14 telefoane pe care le-au furat, opt erau machete de plastic. Mai mult, în graba lor, hoții s-au chinuit să smulgă și casa cu bani de la locul ei. Fără a se uita însă că aceasta era goală, iar angajații lăsaseră cheia în încuietoare.

Vezi: Metoda ROMÂNEASCĂ de a alunga hoţii de maşini, VIRAL pe internet. FOTO