El este cel mai BOGAT preot din ţară. Află modul SCANDALOS în care a făcut AVERE

Un preot de la Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Piteşti a devenit milionar în euro după ce a cumpărat drepturi de proprietate de la amărâţi şi le-a revândut cu sume exorbitante.

05 iun. 2014, 06:33
El este cel mai BOGAT preot din ţară. Află modul SCANDALOS în care a făcut AVERE

Cristian Valentin Puşcaşu, de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Piteşti, este aproape cel mai bogat preot din tara. A făcut o avere uriaşă după ce s-a apucat să cumpere drepturi de proprietate de la diverşi amărâţi şi să le vândă cu sume astronomice.

Citeşte şi PREOT ARESTAT după ce a fost surprins în ipostaze indecente într-o MAŞINĂ PARCATĂ FOTO

Într-un dosar, părintele şi partenerul său au cumpărat, în august 2010, de la Sofronie Sofica drepturile de despăgubire pentru 43 de hectare în Argeş cu 15.000 de euro, drepturi pe care cei doi le-au revândut cu 600.000 de euro Dianei Le Bomin. Aceasta, în 2011, a primit pe acest dosar despăgubiri, aprobate de Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor, în valoare de şase milioane de euro, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi BANUL, OCHIUL DRACULUI. Un preot din Ploieşti le INTERZICE enoriaşilor să facă sfeştanii cu alţi preoţi

Omul lui Dumnezeu a mai castigat 14 milioane de euro din alte drepturi de cesionare. Alte 18 milioane i-au revenit de la Fondul Proprietatea drept despagubiri pentru un teren de 50 de hectare. Părintele a primit 51.078.443 de acţiuni la Fondul Proprietatea, pentru cinci dosare soluţionate între 2008 şi 2011, şi 7.241.888 lei pentru un dosar soluţionat în 2013.