BANUL, OCHIUL DRACULUI. Un preot din Ploieşti le INTERZICE enoriaşilor să facă sfeştanii cu alţi preoţi

Câștigarea, dar mai ales păstrarea enoriașilor într-o anumită parohie, se fac, la Ploiești, cu practici care au prea puțină legătură cu ortodoxia și buna credință propovăduite de Biserică. Că preoții nu se mai dau în lături de la nimic pentru a câștiga "adepți", dar și bani frumoși nu mai sunt de mult incidente izolate, însă practicile la care recurg unii preoți întrec orice imaginație.

RomaniaTV.net
27 mart. 2014, 13:31

Este și cazul unui părinte din Ploiești care a lipit anunțuri în blocurile arondate bisericii sale, Sfântul Atanasie și Chiril, în care, după ce enumeră beneficiile sfeștaniei în postul Paștelui, recomandă, imperativ și cu litere mari, „Trebuie să faceți sfeștanie și Dumneavoastră!”, scrie phon.ro.

Citeşte şi Sfântul test ADN pentru copilul din flori al popii. Un preot s-a culcat cu o enoriaşă CAMERA ASCUNSĂ

Recomandarea nu se oprește aici, iar continuarea pare mai degrabă una amenințătoare.

Citeşte şi Preot TRAFICANT DE MORMINTE. A strâns o avere după ce a vândut 20.000 de locuri de veci

„Pentru ca sfeștania să fie primită trebuie să faceți numai cu preotul dvs de sector, de la biserica Sfântul Atanasie. Nici un alt preot nu are dreptul de a vă sfinți locuința și este păcat să apelați la altcineva. Dacă doriți totuși să mai participe un alt preot, acesta va veni în calitate de invitat al preotului de sector, împreună cu acesta”, mai scrie pe anunțul lipit în blocuri.