Cel mai CURAJOS sărut: Cum au reuşit doi tineri să ajungă un SIMBOL

Un moment unic a avut loc în Bosnia-Herţegovina când o tânără croată a sărutat un băiat sârb, în timpul unei parade, cu toate că o bătrână era indignată de faptul că cei doi mergeau unul lângă celălalt. Fotografia a ajuns viral pe internet, arătând că oamenii pot trece peste diferenţele etnice, în numele iubirii.

12 mart. 2013, 12:45

Evenimentul a avut loc în oraşul Mostar, din Bosnia și Herțegovina, o adevărată zonă „fierbinte”, unde bosniacii, sârbii şi croaţii încearcă să trăiască în pace, cu toate că există şi persoane care nu pot depăşi această criză de identitate naţională, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi Curiozităţi despre sărut

Mai mulţi studenţi ai United World College, o organizaţie internaţională, participau la o paradă în care fiecare tânăr purta un steag al ţării pe care o reprezenta, fiind prezente peste 40 de naţionalităţi. În timp ce un băiat sârb mergea alături de prietena lui croată, o femeie în vârstă a întrebat-o indignată de ce face acest lucru. În acel moment, tânăra curajoasă l-a sărutat pe tânăr, în mijlocul demonstraţiei.

Citeşte şi Concert în faţa a 11.541 de scaune goale, în Sarajevo VIDEO

Imaginea a fost postată de un utilizator Reddit din Bosnia şi Herţegovina, alături de mesajul:”Pentru noi, cei din Mostar, această imagine arată faptul că noua generaţie nu are de gând să continue un război al minţilor”. El a ţinut să precizeze că fotografia reprezintă mai mult decât un sărut între doi îndrăgostiţi, fiind asemănată cu un simbol naţional al păcii dintre etniile care trăiesc în acest teritoriu.