A fost prins cel mai de temut violator din Marea Britanie! Bărbatul a agresat 200 de persoane! „Părea un tip prietenos”

Autoritățile din Marea Britanie l-au condamnat la închisoare pe viață pe Reynhard Sinaga, în vârstă de 36 de ani. Bărbatul din Indonezia este descris ca fiind „cel mai rău infractor sexual” din Marea Britanie, după ce a violat zeci de bărbați.   

RomaniaTV.net
07 ian. 2020, 12:11

Un tânăr sportiv , jucător de rugby, în vârstă de 18 ani,  a avut un rol esențial în prinderea bărbatului considerat un violator în serie. Eroul s-a luptat cu violatorul în momentul în care s-a trezit în apartamentul acestuia. Tânărul a ajutat la prinderea celui mai de temut violator din istoria Marii Britanii.

Sportivul s-a trezit în apartamentul agresorului chiar lângă acesta, a reușit să se lupte corp la corp și să fugă din apartamentul bărbatului. Imediat, acesta a anunțat poliția și a condus autoritățile la casa agresorului. Inițial, tânărul care a ajutat la prinderea violatorului a fost arestat pentru ultraj.

„Tânărul sportiv, a cărui identitate nu va fi dezvăluită, s-a trezit lângă monstrul care a atacat și a molestat în total 195 de bărbați. Rugbistul l-a bătut rău pe Sinaga, urme de sânge fiind găsite în apartamentul acestuia din Manchester. Violatorul a ajuns în cele din urmă la spital, de unde a început șirul minciunilor, astfel că victima a fost mai întâi arestată pentru agresiune. Apoi, în telefonul violatorului, un iPhone 4, au fost găsite în cursul anchetei video-uri cu imagini în care acesta își ataca victimele drogate. Atunci autoritățile și-au dat seama că au de a face cu cel mai de temut violator din istoria Marii Britanii” , notează autoritățile din Marea Britanie.

„Sinaga părea un tip prietenos, de treabă. Îmi amintesc că acasă a pus două shot-uri de lichid roșu și un shot de lichid incolor, înainte să nu mai știu de mine. Când m-am trezit, a trebuit să mă apăr pentru a putea scăpa de acolo.”, povestește tânărul, considerat erou.

 Agresorul este student în Marea Britanie și a fost găsit vinovat de violuri, tentative de viol şi agresiuni sexuale comise asupra a 48 de bărbaţi între anii 2015 şi 2017 fiind condamnat la închisoare pe viață. Cu toate acestea, autoritățile estimează faptul că numărul victimelor se ridică la aproape 200.

 Modul în care agresorul își găsea victimele

 Reynhard acționa la primele ore ale dimineții, chiar în centrul orașului Manchester, unde găsea tineri cu un grad de alcoolemie ridicat, pe care îi aborda oferindu-le mai mult alcool sau chiar un loc de dormit. În momentul în care ajungeau în locuința agresorului, acesta îi droga, probabil cu ecstasy lichid, și îi agresa sexual filmând totul cu telefonul mobil.

Cazul lui Reynhard Sinaga este cel mai mare proces pentru viol înregistrat în Marea Britanie. Autoritățile consideră că bărbatul a agresat în jur de 200 de persoane, însă au reușit să identifice doar 70. Majoritatea bărbaților agresați plecau din apartamentul agresorului fără portofele sau ceasuri, pe care acesta le păstra drept trofee.