Cel mai detestat filmuleţ al anului, pe YouTube VIDEO

Un filmuleţ realizat de o adolescentă cu camera web a fost desemnat cel mai detestat videoclip al anului. Timp de trei minute, tânăra îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că i-a ascultat rugăciunile.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 06:44
Cel mai detestat filmuleţ al anului, pe YouTube VIDEO

„Credincioşii din toată lumea s-au rugat, în mod special, ca Dumnezeu să le deschidă ochii tuturor ateilor”. Aşa îşi începe tânăra videoclipul în care vorbeşte despre puterea lui Dumnezeu.

Clipul ei a reuşit însă să câştige un titlu pe care puţini oameni şi-l doresc: cel mai detestat clip al anului. Concursul a fost realizat în funcţie de numărul voturilor negative, dar şi cel al comentariilor ofensatoare, iar adolescenta s-a clasat pe prima poziţie.

Ea îi mulţumeşte lui Dumnezeu timp de câteva minute că i-a ascultat rugăciunile şi că a trimit teroare pe pământ pentru a-şi arăta puterile.

„Dumnezeu a zguduit Japonia. El a apucat ţara de umeri şi a strigat „Uitaţi, sunt aici!”. Este incredibil cum Dumnezeu poate să răspundă rugăciunilor de acest fel”.

Tânăra a primit mai multe jigniri şi chiar ameninţări, după ce a postat acest clip. Ea a susţinut apoi că totul a fost doar o glumă.