Cel mai devotat fan: O femeie de 47 de ani este OBSEDATĂ după o formaţie pentru adolescente FOTO

Formaţia britanică "One Direction" este obişnuită cu atenţii din partea fetelor, dar o fană din Marea Britanie, în vârstă de 47 de ani, depăşeşte aproape de 3 ori media de vârstă a adolescentelor care ascultă formaţia de băieţi.

RomaniaTV.net
15 sept. 2013, 13:39

În ciuda faptului că are de aproape patru ori vârsta medie a unui fan tipic One Direction, Jayne Bailey este obsedată cu trupa britanică de băieţi – şi are 20 de tatuaje pentru a dovedi aceast lucru. Ea a cheltuit 350 de lire sterline și a petrecut 10 ore la slon pentru tatuajele dedicate băieților, unele dintre ele fiind replici ale tatuajelor pe care le au membrii formaţiei.

Ea împărtășește obsesia cu fiica ei de 13 de ani, Aisling, iar cele două şi-au „tapetat” casa cu afişe cu celebra formaţie, potrivit the Mirror.

„Oamenii se uită urât, dar te obișnuiești. Am avut parte de multe abuzuri pe Twitter – chiar de la fete de 13 ani. Ele spun lucruri de genul, „Ei vor crede că eşti proastă, te vor urî.” Dar sunt suficient de matură pentru a ști dacă vreau sau nu un tatuaj. Unii oameni se uita la mine ciudat, dar oamenii care mă cunosc știu că sunt eu. Voi fi devastată dacă One Direction se despart, dar sunt destul de mare pentru şti în ce mă bag”, a declarat Jayne.

Jayne a început să fie obsedată cu One Direction de când băieţii au apărut prima dată la X Factor, în 2010.