Cel mai fierbinte HOROSCOP pentru 2014. Află cum va fi VIAŢA ta SEXUALA anul viitor

HOROSCOP 2014. Ce ne aşteaptă în 2014? Astrologul Tina Rizea dezvăluie ce ţi-au pregătit astrele în materie de iubire, sănătate şi bani.

RomaniaTV.net
27 dec. 2013, 12:14
Cel mai fierbinte HOROSCOP pentru 2014. Află cum va fi VIAŢA ta SEXUALA anul viitor

HOROSCOP 2014. Specialistul Click dezvăluie ce ţi-au pregătit astrele în materie de iubire, sănătate şi bani.

Berbec

Nimeni nu se va putea înţelege cu dv. în ianuarie, poate şi din cauza încurcăturilor din „afaceri”. Comportamentul dv. nu se va schimba însă nici în acest an în relaţiile cu cei dragi. Veţi fi la fel de schimbător şi de nehotărât, dar măcar celibatarii nu vor mai exclude posibilitatea unui mariaj, mai ales începând din luna august. Cea mai „dulce” lună va fi octombrie.

Taur

Cu o mulţime de prieteni în luna ianuarie, visaţi la drumuri scurte şi lungi, la călătorii în ţări exotice. Din păcate, celibatarii continuă să se firească de pirostrii şi să considere că libertatea este mai dulce decât orice (cu excepţia lunii noiembrie, când pot fi „îmblânziţi” de iubire). În luna iunie, aventurile amoroase ating apogeul.

Gemeni

Dacă la începutul anului relaţiile sentimentale par deosebit de tensionate, din martie situaţia devine excesiv de pătimaşă şi de lipsită de complexe. În iulie nu mai scăpaţi de „admiratori” şi parcă aţi vrea să vă ascundeţi în gaură de şarpe, deşi clocotiţi de senzualitate. Lunile septembrie şi octombrie pot să „îngroape” orice legătură.

Rac

În primele două luni ale anului, excesele erotice sunt la ordine zilei (şi nopţii), aşa că nu mai aveţi timp să vă gândiţi că relaţiile de cuplu sunt în realitate destul de fragile. Unii nativi chiar au probleme în viaţa de familie, dacă obiectul pasiunii lor nu face parte din „casă”. La sfârşitul lui august, nu veţi scăpa de insistenţele celor care vă iubesc fără speranţă.

Leu

Orice aţi face, nu vă puteţi desprinde gândurile de deziluziile amoroase din trecut. Unora li se pare că sunt blestemaţi, iar pe alţii îi roade invidia privind la prietenii lor împliniţi sentimental. În februarie, nu este exclus să apară un partener de cuplu promiţător, care să vă alunge gândurile nefaste, dar numai cu condiţia să nu vă impună o relaţie „deschisă”.

Fecioară

Cu o poftă nestăvilită de viaţă, intraţi în noul an plin de speranţă, numai că descoperiţi cu stupoare că nu mai aveţi prieteni apropiaţi, iar rudele par a vă fi părăsit de cu mult timp în urmă. Faptul că vă sprijiniţi emoţional şi sentimental din ce în ce mai mult pe partenerul de cuplu nu vă face mai pretenţios şi mai „arogant”. Din august deveniţi mai optimişti.

Balanţă

Plini de energie şi de avânt profesional, uitaţi de persoana iubită adesea până în luna august. De altfel, irascibilitatea nu vă recomandă ca pe o persoană plină de iubire şi mai toţi cei din jur vor fugi pentru a nu fi luaţi la bani mărunţi. Pentru celibatari cea mai bună lună este mai, doar că şi atunci vor interveni alte multe „mărunţişuri”, care vor pune beţe în roate.

Scorpion

Încă de la începutul anului puteţi intra în încurcături, oricât de serioase ar fi intenţiile dv. Nu veţi fi lipsit de încurcăturile amoroase, decât după ce veţi depăşi luna iulie şi veţi lua o atitudine foarte clară şi severă faţă de calomniatori. Pentru celibatari, cea mai favorabilă lună va fi iunie, când se vor grăbi chiar să stabilească şi data nunţii.

Săgetător

Preocupaţi mai mult de clarificarea recuperării unei moşteniri sau a unor bunuri primite cadou, aveţi impresia că faceţi totul pentru binele persoanei iubite şi uitaţi să o mai curtaţi. Nativii tineri sunt însă în permanent cu gândul la cum pot cuceri definitiv persoana aleasă şi fac „studii” amoroase. Toţi îşi aduc aminte cum este să iubeşti nebuneşte în luna mai.

Capricorn

Cu cât sunteţi mai îndrăgostit, cu atât aveţi probleme mai multe în primele două luni ale anului. Persoana iubită este ori foarte pretenţioasă ori dv. doriţi să-i oferiţi şi luna de pe cer, fără a dispune de posibilităţile de rigoare. În iunie vă dedaţi cu totul plăcerilor erotice şi uitaţi de pragmatismul şi tenacitatea care vă caracterizează.

Vărsător

Tandri, înţelepţi, dar şi foarte inteligenţi şi secretoşi, veţi avea numeroase aventuri sentimentale încă de la începutul anului, pe care le veţi ascunde de anturaj. Luna martie poate fi „decretată” ca fiind rezervată plăcerilor erotice, mai ales că de oferte nu duceţi lipsă. În iulie, vă propuneţi să petreceţi concediul cu o „speranţă” de viitor şi faceţi excese sexuale.

Peşti

Dorinţa cea mai importantă a acestor nativi este să-şi întemeieze o familie (chiar dacă sunt căsătoriţi, tind să se gândească doar cum să-şi „cimenteze” căminul). În martie, veţi avea şi dv. parte de o grămadă de aventuri sentimentale, după ce în primele două luni ale anului, v-aţi „afişat” doar din „prietenie” cu anumite persoane din anturaj.