Cel mai frumos început de an pentru Răzvan Simion și Daliana Răducanu. Prezentatorul și-a cerut iubita de soție în noaptea de Revelion

Bat clopote de nuntă în 2023 pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan. Prezentatorul de la Neatza și-a cerut iubita de soție în noaptea de Revelion, iar designerul a spus un hotărât "DA".

01 ian. 2023, 13:33
Cel mai frumos început de an pentru Răzvan Simion și Daliana Răducanu. Prezentatorul și-a cerut iubita de soție în noaptea de Revelion

Va fi un an foarte fericit pentru cei doi îndrăgostiți. Răzvan Simion și Daliana Răducan au decis să-și ducă relația la nivelul următor, iar în 2023 vor să devină soț și soție.

Răzvan Simion și-a dorit neapărat să-și ceară iubita în căsătorie în noaptea de Revelion și a așteptat luni de zile acest moment. Și-a planificat cererea până la cele mai mici detalii, iar vestea a emoționat-o foarte tare pe Daliana. Prezentatorul a ales un inel superb cu diamant cu care și-a impresionat iubita, iar după ce ea a spus cel mai hotărât „da”, le-a povestit și fanilor cum s-a întâmplat totul.

„In 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are, însă, un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este, în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.
Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

“Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Cum au ajuns să fie împreună Răzvan Simion și Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună din septembrie 2020. Au povestit că povestea lor de dragoste s-a conturat odată cu vacanța lor din Istanbul. „Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu magnetism”.

La acel moment, viața amoroasă a lui Răzvan Simion, care se despărțise de Lidia Buble, era un subiect de mare interes pentru toți, motiv pentru care el și Daliana și-au ținut o perioadă relația departe de ochii lumii. Mai mult, Daliana a mărturisit că e o persoană care pune mare preț pe discreție când vine vorba de viața persoanlă, așa că nu a dorit să se expună.

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a povestit Daliana Răducan în urmă cu ceva timp.