Răzvan Simion și iubita sa, Daliana, escapadă în țările calde. Unde au petrecut cei doi Crăciunul

Răzvan Simion și iubita sa au fugit de sărbători cât mai departe de frig. Chiar dacă au încercat să fie subtili, un detaliu i-a dat de gol.

27 dec. 2022, 17:48

Răzvan Simion a plecat alături de iubita sa, Daliana Răducan, în vacanță, într-o țară unde iarna este însorită. Prezentatorul nu ține cont de bani atunci când vrea să plece în vacanțe exotice alături de partenera sa.

În vara acestui an, cei doi au mers în Maroc, fiind cazați la un hotel unde o noapte de ședere costă între 2.000 și 4.000 de lei. Cuplul a vizitat și ținutul african, relaxându-se pe arhipelagul Seychelles.

Citește și: Incident în familia Clejanilor! Viorica de la Clejani nu a mai suportat și a pus mâna pe topor

Răzvan Simion a ales pentru vacanța de Crăciun un loc exotic, însorit și cu o vegetație superbă. Totul a fost un mare secret, deoarece prezentatorul nu a postat nimic pe rețelele de socializare. Cea care i-a dat de gol a fot chiar Daliana, care a postat imagini din locul de vis, cu descrierea „Chrismas time”, fără să menționeze și locația.

 

 

Citește și: Cine îi va lua locul lui Răzvan Simion de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Știe cu ce se mănâncă”

Răzvan Simion se retrage din televiziune

Răzvan Simion a mărturisit că s-a gândit de multe ori să se retragă din televiziune, pentru că efortul depus a devenit foarte greu de suportat pentru el. Totuși, acesta e de părere că TV-ul rămâne o parte importantă a viitorului.

„Nu știu cât de mult și-a dorit (n.r.: Ianca, fiica sa), a crescut cu echipa de la Neatza, echipa de la X Factor, pozele ei de avatar de pe social media sunt de la pupitrul X Factor, știe cu ce se mănâncă, nu e întotdeauna o lume nemaipomenită, iar sclipiciul ăsta nu se păstrează și de îndată ce luminile se sting, dar dacă ea preferă zona asta și o mulțumește, eu nu pot decât să o încurajez” , a declarat Răzvan Simion, pentru Click.