Cel mai ghinionist burlac. A avut peste 250 de întâlniri şi tot nu şi-a găsit jumătatea

E bogat şi singur, dar de el se pare că se agaţă un ghinion fantastic. Larry Greenfield, în vârstă de 47 de ani, nu reuşeşte să-şi găsească o parteneră ideală cu care să-şi petreacă restul vieţii. În ultimii 12 ani a cheltuit peste 65.000 de dolari pe servicii de dating şi a fost la peste 250 de întâlniri, însă viitoarea soţie se lasă aşteptată.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 14:20
Cel mai ghinionist burlac. A avut peste 250 de întâlniri şi tot nu şi-a găsit jumătatea

Pur şi simplu omul are ghinion. Totuşi, Larry Greenfield recunoaşte cu seninătate că este pretenţios. „Problema lui e că e de nota 6 şi el vrea o femeie de 10”, a spus o fostă femeie ce a fost la întâlnire cu el.

Larry este un fost trader pe Wall Street, are bani din belşug şi vrea ca femeia lui să fie subţirică, evreică, amuzantă şi neinteresată de o carieră. Lumea spune că nu prea are de unde găsi aşa ceva în New York, potrivit cancan.ro.

Fostul trader a fost convins că de îndată ce va avea o carieră va veni şi femeia lângă el, dar s-a înşelat şi vremea a trecut. Acum ar da totul pentru o familie perfectă. Iar agenţiile ce oferă servicii de cuplat au simţit slăbiciunea lui Larry şi-l storc de bani.