Cel mai înalt american a reuşit să se încalţe: Zece designeri i-au făcut pantofi de măsura 70 VIDEO

Chinul unui american care poartă mărimea 70 la pantofi a luat sfârşit. Igor Vovkovinskyi se poate încălţa, în sfârşit, datorită unei echipe de 10 designeri care i-au făcut trei perechi de pantofi sport pe măsura lui.

RomaniaTV.net
23 oct. 2012, 06:58

Igor Vovkovinskyi are 2,34 metri. El nu a mai reuşit să îşi cumpere o pereche de pantofi din copilărie. Mai mulţi designeri i-au venit în ajutor şi i-au făcut cadou nişte încălţări adaptate special la picioarele lui.

„Mă simt ca şi cum ar fi o pernuţă înăuntru”, a spus Igor, fericit, după ce a încălţat prima pereche de pantofi. Pernuţa este de fapt spumă cu memorie aflată în talpa pantofilor. Aceasta îl ajută pe bărbat să meargă mai uşor.

O echipă de 10 designeri a lucrat din greu pentru a-i face trei perechi de adidaşi americanului.

„Acum, după ce i-am văzut, sunt extrem de emoţionat”, a mai spus el. Ultima dată când picioarele lui Igor au mai încăput într-o pereche de pantofi cumpărată de-a gata, de la magazin, a fost când el era în clasa a III-a. „Nu am crezut că îmi va mai veni vreodată o pereche de pantofi, care par să fi fost cumpăraţi dintr-un magazin”, a recunoscut bărbatul.

Fiecare pereche de pantofi este personalizată cu numele lui şi înălţimea sa. Pentru Igor, pantofii primiţi în dar înseamnă mai mult decât o simplă pereche de pantofi. „Este o oportunitate enormă să încep să fac lucruri pe care nu mai puteam să le fac”, a mai dezvăluit gigantul.

Nenumărate probleme ale picioarelor, provocate sau agravate de înălţime, l-au împiedicat pe Igor să mai iasă din casă în ultimii ani.