Cel mai iubit nepot al lui Gigi Becali s-a însurat. Imagini spectaculoase de la nunta lui Lucian Becali cu Iulia Florescu

A fost mare sărbătoare în familia lui Gigi Becali. Cel mai iubit nepot al latifundiarului s-a căsătorit cu iubita lui, după o lungă relație în care și-au testat dragostea unul față de celălalt.

03 oct. 2021, 22:58
Cel mai iubit nepot al lui Gigi Becali s-a însurat. Imagini spectaculoase de la nunta lui Lucian Becali cu Iulia Florescu

Cel mai iubit nepot al lui Gigi Becali s-a însurat. Iulia Florescu și Lucian Becali au decis în sfârșit să își spună ”Da”, însă au dorit să fie totul ținut la secret.

Cel mai iubit nepot al lui Gigi Becali s-a însurat. Imgini spectaculoase de la nunta lui Lucian Becali cu Iulia Florescu

Potrivit Spynews, cei doi s-au ocupat personal de fiecare detaliu, astfel întregul eveniment a fost desprins din povești. Bineînțeles, invitații au fost pe măsură, toate numele mari ale României fiind prezente la una dintre cele mai fastuoase petreceri ale anului!

Evenimentul a avut loc la mai puțin de 24 de ore după ce FCSB a câștigat meciul cu Chindia Târgoviște, din Liga 1, scor 1-0, echipă patronată de nașul lui Lucian, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a văzut de la TV partida de la Ploiești, dar la nunta nepotului să nu a putut să nu își facă apariția.

Cununia civilă dintre Lucian Becali și Iulia Florescu a avut loc la biserica Sf. Spiridon, din București, nașii de căsătorie ai cuplului fiind omul de afaceri Gheorghe „Gigi” Alexa și soția acestuia.

Citește și: EXCLUSIV | Gigi Becali, declaraţii şoc după parada comunităţii LGBT. „Sunt îndemnaţi de demoni. Sfinţim locul pe lângă care ei au trecut ca să-l curăţăm de mizerie şi de duhurile necurate”
Alături de Gigi Becali, la nuntă au fost prezenți și alți membri importanți ai familiei finanțatorului de la FCSB și apropiați, cum ar fi Teodora, fiica sa, alături de soțul ei, Teodor Mincu, Marius „Mache” Ianuli, Ionuț Luțu, Vasile „Vasi” Geambazi sau Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa.

Petrecerea de nuntă a fost organizată la un restaurant din afara Bucureștiului, la intrarea în Ploiești, chiar orașul în care și-a disputat ultimul meci echipa lui Gigi Becali, FCSB, și la care au participat 300 de invitați.

Evident că, pe lângă dansul mirilor, de la eveniment nu au putut lipsi cheful și voia bună. Dacă Lucian și Iulia au plutit pe ringul de dans pe o piesă romantică, petrecerea a continuat apoi cu muzică machedonească, dar și cu manele.

Vezi aici imaginile de la nunta celor doi.

Citește și: Fostul avocat al lui Gigi Becali dezvăluie detalii despre eliberarea acestuia din închisoare: „Că e suferind, că în trei zile moare. Vrajeală! Escrocule, nici glezna nu te doare!”