Cel mai leneş poştaş a fost arestat după ce a ars 30.000 de scrisori, în loc să le livreze

Bărbatul se ducea în fiecare dimineaţă la muncă, îşi lua scrisorile pe care trebuia să le livreze şi se întorcea acasă, unde le ardea în curtea din spate. El a ars zeci de mii de scrisori, înainte să fie prins.

18 feb. 2013, 20:31
Cel mai leneş poştaş a fost arestat după ce a ars 30.000 de scrisori, în loc să le livreze

Poştaşul leneş a fost arestat după ce a ars mai mult de 30.000 de obiecte în grădina din spatele casei, inclusiv scrisori medicale, cărţi poştale şi cadouri. Jabur Hissan, în vârstă de 32 de ani, era considerat un angajat model, înainte să se afle ciudatul mod în care scăpa de scrisorile pe care le avea de livrat zilnic. Bărbatul refuza să livreze şi obiectele care erau în drumul lui spre casă, majoritatea ajungând cenuşă în momentul în care angajatul ajungea la domiciliul propriu, potrivit Mirror.

Incidentul a avut loc în oraşul Cradley Heath, din Birmingham, Marea Britanie. Potrivit anchetatorilor, cel mai mult au avut de suferit clienţii, care nu îşi primeau niciodată scrisorile trimise. Bărbatul a fost arestat după ce 200 de scrisori au fost găsite într-un canal din apropierea locuinţei infractorului. Avocatul le-a povestit judecătorilor cum poştaşul obişnuia să arunce tot, pentru a nu se mai deplasa de la o casă la alta. În apărare sa, Hissan a declarat că a avut loc o neînţelegere, el crezând că aruncă scrisori vechi, care nu aveau un destinatar scris corect.

„Obiectele descrise ca scrisori de aruncat, cu siguranţă nu sunt gunoaie pentru cei care au plătit pentru a le livra. Poşta depinde în întregime de actul de încredere pe care îl oferă poştaşii, atunci când se angajează să liveze scrisorile”, a declarat Jach McGarthar, judecătorul procesului, în momentul în care a dat sentinţa.

Bărbatul este obligat să petreacă opt luni în închisoare, după ce a recunoscut că a aruncat şi a ars lucrurile pe care trebuia să le livreze.

Citeşte şi: Scrisoarea vine pe fereastră: Vezi metoda inedită prin care un poştaş livrează corespondenţa! VIDEO